Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik problemasabb piercing...

Melyik problemasabb piercing a nyelv vagy a tragus? Es melyik faj jobban? (tudom ez egyen fuggo, de megis)

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:

A tragus problémásabb szerintem. A szúrása egyiknek sem fáj, mindkettőt érzéstelenítik, a nyelv pc-t lidokain sprayvel, a tragust fagyasztó sprayvel. A nyelv piercing a szúrás utáni 1-2 napban igen kellemetlen, fáj, felduzzad, alig tudsz enni, de kb 1 hét után rendbe jön, és utána nincs vele gond. Persze oda kell rá figyelni, pl. hogy ne lazuljon ki a golyó, mert lenyeled.

A tragus nem fáj annyira a szúrás után, de elég kellemetlen sokáig nem tudsz azon az oldaladon aludni. Nekem lassan 2 hónapja van meg, és még mindig nagyon érzékeny, még mindig kezelgetni kell, és még cserélni sem tudom. Azt mondta a piercinges, hogy fél évig is eltarthat, mire teljesen begyógyul.

2013. febr. 23. 22:46
 2/4 anonim válasza:
Nekem csak tragus pc-m van, szóval a válaszom egyoldalú. Nekem nem érzéstelenítették ... inkább a "fájdalmat" kellemetlennek nevezném. Nekem volt vele problémám, vadhús nőtt mellé és be gennyesedett 2 és fél hónap után. Nem bántam meg, én puhább párnán aludni is tudtam rajta..de a játékszabályokat be kell tartani..Én kedden megyek átszúratni a másikat:)
2013. febr. 23. 22:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Tragusom van mindkét oldalon. Nem nevezném egy fájdalmas piercingnek. Se a szúrás, se a gyógyulás nekem nem volt különösebben fájdalmas. Pedig az egyik oldalon vadhús is nőtt, de el is tűnt, ahogy kezelgettem. Nem fájt az sem, csak csúnya volt.

A nyelvpiercingről nem tudom elképzelni hogy ne fájna, több piercingem is van, bár nyelv nincs, de a többi mind fájdalmasabb volt a tragusnál.

Én abból indulok ki, hogy ah elharapom a szám is van hogy két hétig sebes a helye és fáj. Akkor hogy a francba ne fájna az átszúrt nyelv?

2013. febr. 24. 11:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem van mind a kettő, fél év különbséggel csináltattam őket.

Semelyikkel nem volt gondom, a nyelvem egyáltalán nem fájt, nekem fel sem dagadt, enni is tudtam utána normálisan, apum még észre sem vette, mert természetesen beszéltem vele.

A tragusnál meg már aznap azon az oldalon aludtam. :) Én bírom a pc-ket, semelyikkel nem volt különösebb bajom.

2013. márc. 19. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!