Nyelv piercing?
a kérdésem az lenne, hogy pl ha megcsináltatom karácsonyi szünet napján (dec. 21.) akkor mire elkezdődik az iskola, addigra lelappad?
a pöszeség tényleg el fog múlni, amint lelappad a nyelvem? nektek mennyi időbe telt, mire tudtatok rendesen beszélni?
már sok ilyen kérdést olvastam, de most mégis kíváncsi vagyok a véleményetekre. előre is köszönöm :)
Mennyi idő a szünetetek?
Mindenkinél egyénileg jön helyre, ugyanis valaki szúrást követően, már gyrost eszik kólát iszik, cigizik ezek meg pont hogy hátráltatják
Ha rendesen kezeled 1 hét és helyre jön. Szopogas jégkockát és akár 2 nap alatt leapad.
Öblitgesd a szád sós vízzel vagy phlogosol oldattal (800-1300 az ára, én az utóbbit fizettem érte). Valamint pihengesd, amúgy se fogsz tudni nagyon enni, de tejet nem ehetsz/ihatsz! Kerüld a nagyon fűszeres ételeket, de pl. leveseket tudsz majd enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!