Tetkó vagy piercing? Hol, milyen?
tetoválás: nem ismer itt téged egyikünk sem, tehát nem tudhatjuk, hogy mi a rád jellemző pl:. mit szeretsz, mi érdekel.
piercing: itt meg nem tudjuk, hogy a testeden belül hova szeretnéd, mert pl:. nagyon sok fajta ékszer helyezhető el arcon: labret, monroe, lip, madonna, snakebite, angelkiss, spiderbite, vertical labret, eyebrow, bridge, septum stb.
aztán: az arcod szimmetriája, berendezése nagyban befolyásolja azt, hogy milyen fajta ékszer állna jól.
szóval: erre a kérdésre nem lehet megfelelő választ adni így.
Szia.
Nekem köldök piercingem, illetve a bal bokámon van egy tetoválás. (Kisfiam keresztnevének kezdőbetűje)
26/N
nem volt egyértelmű a kérdésed, Kedves Kérdező-ne haragudj.
nos, ha már itt tartunk: nekem van, tetoválásom is piercingem is (utóbbiból elég sok,a fülemben 12kb, van 3 tágítóm, két 12mm, és az egyik felett van egy 8mm)
eddig csak két tetkóm van, de ezeknek a száma az elkövetkezendő időben valószínűleg növekedni fog.
és van egy labretem is :)
szeretem ezeket a dolgaimat, nélkülük (hogy éljek ez egyik hozzászóló szavaival) nem tudom magamat elképzelni. a fejemben saját magamról alkotott képbe ezek a dolgok beleférnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!