Fiúk! Szerintetek ez a piercing milyen? (csak olyanok válaszoljanak, akik eleve bírják a piercinges, tetkós csajokat! )
Figyelt kérdés
Mielőtt kérdeznétek, nem én vagyok a képen! ;) Minden válaszolónak zöld pacsi.
2012. nov. 19. 17:18
2/15 anonim válasza:
Nálam a tetkós csajok kiesnek. A Piercing is max szolid verzió.
4/15 anonim válasza:
Egyre durvább helyre kerülnek a piercingek. Nemsokára már az ánuszpiercing is divat lesz.
5/15 anonim válasza:
Egyik barátnőmnek a nyelvébe volt, az nem zavart, de a külső pc-k nekem nem jönnek be. Tetkó az simán, nem elvárás, de jól tud kinézni.
6/15 anonim válasza:
A 20 kép közül szerintem az orrpiercing oké, a többi annyira nem jön be. Esetleg még a "Monroe" vagy a "Madonna" fedőnevű elhelyezés, de a többi biztosan nem.
A szemüldökre merőleges szerintem túl férfias, a nyelvpiercinggel meg nincsenek jó tapasztalataim, úgyhogy az azért nem.
7/15 anonim válasza:
Nekem bejön mindenféle piercing, ezek is.
Majd megtanulhatnál egyébként linkelni ;)
9/15 anonim válasza:
az a szemes nagyon durva. Hogy jut eszébe egyáltalán valakinek???? Orr nyeregbe szeritnem nem nőies. az számomra pasis dolog.
10/15 anonim válasza:
A szemes meg az ínybe rakott nagyon nem tetszik, a többi nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!