Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek ez a piercin...

Fiúk! Szerintetek ez a piercing milyen? (csak olyanok válaszoljanak, akik eleve bírják a piercinges, tetkós csajokat! )

Figyelt kérdés

[link]

Mielőtt kérdeznétek, nem én vagyok a képen! ;) Minden válaszolónak zöld pacsi.

2012. nov. 19. 17:18
1 2
 11/15 anonim válasza:
6%
Lehet,hogy konzervatív vagyok,de nekem erről az idomított vásári maci jut az eszembe.Szerintem mindenki úgy egyéniség ahogy megszületett.Te dolgod mit teszel,de én meggondolnám.Gondolj bele.Már kezdesz korosabb lenni majd,akkor hogy fogsz vele kinézni?Ma még szép lehetsz,esetleg trendi,de később?!Persze ki lehet venni,de mi van a látható helyével?Hmmm. :(
2012. nov. 20. 08:46
 12/15 anonim válasza:
9%
11/11 vagyok.Kiegészítés.Tudom,nem az én válaszómat vártad,Kapom is a pirosat.
2012. nov. 20. 08:49
 13/15 anonim válasza:
Bocsánat 11/11 - től.Elírtam. 11/ 12 vagyok.
2012. nov. 20. 08:50
 14/15 A kérdező kommentje:
senkinek se adtam pirosat. :) Nos hát nekem ettől függetlenül még mindig tetszik, és igazából csak kíváncsi voltam átlag emberek véleményére. Köszi mindenkinek aki válaszol!
2012. nov. 20. 16:02
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem fiú vagyok bocsi, viszont pc és tetkó mániás :) Jópár van nekemis, nyilván az egyéniségemből adódóan illenek hozzám, és olyan férfiak akiket taszít ez a fajta külső esélytelen, hogy belsőre hozzám illőek legyenek.

Ez a piercing is tetszik konkrétan, viszont a feltűnőségéből adódóan nem csináltatnám meg, nomeg napszemüveggel sem kompatibilis. Nagyon kevés emberre tudom azt mondani, hogy jól áll neki.

Láttam már lánynak, egészen picike bogyókkal és kifejezetten szexi volt vele számomra. :)

2012. dec. 12. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!