Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak (főleg a rock, stb. zenét kedvelő rétegből)! Szexi-e vagy sem, ha egy nőnek nyelvpiercingje van?
Nagyon szép a lány, akit linkeltél. Bár nekem ez lesz az első PCm, de mindenképp megcsináltatom.
Sok választ várok még, csak közvéleménykutatás-jelleggel :)
Van egy haverom(rocker),és a volt barátnőjének volt nyelv pc-je.Akkor hagyta ott a csajt,mikor az megmutatta neki,hogy fel tudja tolni a pc-t az orrába.
Oké,hogy a metálos,vagy rocker fickók keményebbek,de maradj nőies.Én altert hallgatok,de a haverjaim nagy része rocker.Szerintem s.ggrészegen,"mindegy,csak d..junk" állapotban se kívánná meg egyik sem azt a lányt,akit fent linkeltek.:DDD
a linken a csaj úgy néz ki mint egy elmeháborodott karácsonyfa...
nekem nincs bajom a pc-vel tud az szép is lenne csak nem kéne túlzásba vinni
Ja!Mielőtt azt hinnéd nem tudom miről beszélek:
-van egy köldök pc-m
-és egy orr karikám
-meg kettő tetkóm.
mégis nőiesnek tartom magam:)
nincs ellene semmi kifogásom
DE
attól még hogy valakinek van egy piercingje még nem lesz nőies (és forditva is, nem lesz kevésbé nőies)
nem ettől függ a nőiességed
f/28 metallica
A linkelt csaj borzalom. Semmi nőiesség, semmi természetesség nincs benne.
Engem zavar a pc. Ha egy nő meztelen, akkor legyen meztelen. Nem egy méh-lerakatot akarok dugni. Az meg szintén kiábrándító, hogy ki kell húznom belőle a szegecseket.
Volt barátnőm végiglőtt füllel és orr pc-gel. Szex közben zavaró, de baromira nem szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!