Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni?
Azt nem lehet tanulni. A lényeg az, hogy bízz magadban. Az első nem mindenkinek megy úgy ahogy kell. De ha a partner megértő, akkor még tanítgatni is tud, és vezetni is. Legyn szó férfiról, vagy nőről.
Nyugi. Bízz magadban! :)))
De elsőre nem kell lenyomnod a torkán a nyelvedet. Egy egyszerű szájrapuszival lehet kezdeni, aztán kicsit érzelmesebb csókkal, majd jöhet a francia, de elhanyagolható, attól függ, hogy a partner tapasztalt-e, mert ha igen, akkor valószínűleg ő fog vezetni! :)))
Hallod,én is ezen aggódtam!:D
De,amikor a barátom megcsókolt,akkor nem tudom hogy csináltam,így vissza gondolva,még most sem tudom nagyon hogy hogy kell csinálni,de ott,tök jól ment:D És még meg is dicsért:D:D Úgyhogy ezen nem kell aggódni:)Jön magától!Nem szabad ráizgulni,mert akkor tényleg elrontod:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!