Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismertètek meg a jelenlegi párotokat? Hogy törtènt az első találkozás?
Egy beszélgetős/társkereső oldalon találtunk egymásra. Mindketten csak unalomból mentünk fel, csak beszélgetni szerettünk volna és ezt le is szögeztük az elején. 1 órát beszélgettünk, már épp köszöntem volna el tőle, amikor elkért egy elérhetőséget.
A "csak egy könnyed beszélgetésből" egyre több beszélgetés lett, aztán telefonálás, majd 3-4 hét után megbeszéltük, hogy hazajön és randizunk (külföldön él).
Egymás után 6 randink volt, minden este találkoztunk, és azóta is tart. :)
Társkeresőn.Felháborította a bemutatkozó szövegem és a férfiakról alkotott véleményem.
Vasárnap reggel volt mikor írt, kb. fél óra múlva hívott messengeren.4 órát beszéltünk.Mondta mennie kell dolgozni és kiderült, hogy a házamtól 100 mre van a munkahelye.Így össze is futottunk egy 10 perces villámrandira és megszagolt.Szó szerint😀
Az első pillanattól vibrált köztünk a levegő.
8 évvel fiatalabb...elvált voltam egy 16 és egy 9 éves gyereket neveltem egyedül.Elfogadta.Azóta vettünk házat és babánk is született.
Ami érdekes, hogy soha nem álltam szóba fiatalabb férfivel...3évig voltam egyedül ehhez mindig tartottam magam de ő valahogy más volt.És egy percig sem bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!