Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek volt már olyanban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek volt már olyanban részetek, hogy először nem jött be az illető, de aztán még is kialakult valami, és végül nagyon jó párt alkottatok?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem megismersz valakit, elkezdtek találkozgatni, tegyük fel bizonytalan vagy, hogy legyen köztetek valami vagy ne.

De aztán még is össze jöttök, kialakul valami jó, szerelem.?!

Vagy ha első pár találkozásnál nem nyeri el a tetszéseteket 100%ra akkor már nem is foglalkoztok vele?

Volt aki adott időt a másikkal való kapcsolatának és jól döntött mert nagyon megszerették egymást?

Mennyi idő múlva alakultak ki az érzelmek?

A kérdést azért tettem fel mert én is jelenleg ilyen helyzetben vagyok és nem tudom érdemes-e tovább próbálkozni hátha lesz jobb is?

Köszi a válaszokat! :)

2018. ápr. 8. 02:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Nekem nem volt. De nem zárom ki, hogy lehessen. Szerintem akkor lehet, ha nagy a távolság az elején. Szóval ha mindketten elég hasonlók vagytok és nincs semmi, akkor szerintem kicsit az esélye, hogy lesz. De ha nagyon érthetetlenek vagyok a másiknak az elején, akkor onnan még lehet. Szóval két nagyon ellentétnél lehet.
2018. ápr. 8. 02:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Velem sem volt meg ilyen. De minden az ido mertekeben dol el. Nekem nincs turelmem kivarni....ha nem erzem elso pillantastol a szikrat, akkor felejtos. Nem vagyok en osember, hogy tuzet csiholjak. De lassu viz partot mos. Ha van elegendo felesleges idod, energiad akkor probald meg. Ha nincs....zard le.
2018. ápr. 8. 03:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

A szerelemnek idő kell, hogy kialakuljon. Hogy lehetne valaki szerelmes olyanba, akit nem ismer 100%-an? Akiben nem bízik meg tökéletesen? Ehhez pedig nem egy-két randi kell, nem egy hónap. Sok idő.

Azt kell nézni, hogy le tudnád-e élni az életed egy olyan életmódu, személyiségü emberrel? El tudnád-e képzelni a jövőd mellette? Milyen lenne? Ha jó, akkor van esély a szerelemre.

Persze ha már most megbízhatatlannak, vagy más olyan nagyon rossz tulajdonsága van, ami később sem fog változni, akkor nincs értelme.

A szerelem bonyolult. Szerintem az az elvakult szerelem, amit itt mindig sokan keresnek már az első találkozáskor. Az nem szerelem, hanem egy olyan vágy, ami ideg óráig tart...

2018. ápr. 8. 03:49
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy nem mükődő rossz kapcsolat után megismertem egy lányt, akivel hamar megtalálva a közös hangot egy kellemes társaságba kerültünk egymással. Viszont én is meg ő is kimondottan csak baráti viszonyt akartunk a másikkal semmi többet, de voltak közös programjaink, már-már mondhatni hogy randijaink, de egyikünk sem lépett a másik felé. Közben voltak mindkettőnknek alkalmi partnerei, de többségük nem hozták a kellő eredményt, ezeket minden esetben megosztottuk egymással. Ez addig volt jo míg karácsony után összejött valakivel (oktobertől ismertem), beszélgetéseink elmaradtak. Ekkor jöttem rá, hogy hiányzik, és szeretem ezt a lányt. Másfél-két hónapnyi szünet után újra el kezdtünk találkozni, illetve beszélgetni, nem kellett sok idő és a csávót dobta. Hazugság lenne ha azt mondanám, hogy ennek nem örültem volna, de azért éreztettem az együttérzésemet. Újból visszatért az életembe az aki hiányzott, de nem akartam átélni mégegyszer a hiánya miatti érzést, így először írásban, majd személyesen is szerelmet vallottam neki. Valahol talán megvolt végig a szikra, de talán elnyomtam, vagy nem vettem észre nem tudom, de egyáltalán nem néztem úgy rá az elején, mint egy nőre, joval inkább legjobb barátra, akivel mindent megoszthatók, és persze forditva. Azóta eltelt 3 év, de már 2 éve egy párt alkotunk, illetve azonkivül, hogy társam megmaradtunk legjobb barátoknak is, így az őszinteség nálunk alapnak, és természetesnek maradt és maradni fog, mindenről tudunk nyiltan beszélni.
2018. ápr. 8. 04:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez minden ismerkedési folyamat lényege. Még nem engeded meg a másiknak, hogy "bemutatkozzon", addig csak a saját kreált kép van a másikról. Nagyon fontos a személyes találkozás, a többszöri közös program, amiknek főleg a másik különböző helyzetekben való megismerése a lényeg. Egy hosszú kapcsolat sok mindent tartogat és új helyzeteket hozhat, nem tudni, melyik lesz az, amikor azt mondod, hogy teljesen kiábrándultál. Vagy melyik lesz az, amikor azt, hogy ezt az embert nekem teremtették.
2018. ápr. 8. 05:42
 6/14 anonim ***** válasza:
74%

A 3-mal értek egyet.

Először még nem randi.

Akár ha érdekel valamiért az illető, mondd meg neki, hogy az érdekel benne, hogy olyan jó táncos meg olvasott (stb.), és szeretnél vele beszélgetni vagy táncolni vagy mittomén, de nem azért mert tetszik. Ha ez neki oké, akkor semmi nem kényszerít arra, hogy ilyen felületes ismeretséggel párkapcsolati döntést hozz!

2018. ápr. 8. 06:56
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Mikor először megláttam a férjem, és váltottunk pár szót, azt gondoltam róla, hogy csak egy izomagyú, beképzelt gyökér. 😁

De nem akartam bunkó lenni, úgyhogy beszélgettem vele máskor is. Aztán kiderült, hogy nagyon jó fej, sok pozitív tulajdonsággal. Úgyhogy a randira már igent mondtam.

2018. ápr. 8. 06:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Igen, a jelenlegi barátommal, akivel lassan három éve együtt vagyunk.
2018. ápr. 8. 09:52
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindenkinél másképp alakul.

Nekem volt egy olyan randim, ahol több órán keresztül volt az első randi. Kissé furcsa volt ugyan, előtte évekig senkim se volt. Aztán másodjára, meg harmadjára egyre jobban éreztem magam vele, kialakult a vonzalom. Pár hét, és éreztem hogy szeretek vele lenni, vidám, pozitív, egy irányba tartunk. Beleszerettem. Nekem idő kellett még kialakult az érzés.

30f

2018. ápr. 8. 12:19
 10/14 anonim ***** válasza:
Sajnos egyszer egy csalafinta nővel voltam így. Több évnyi barátság után sajnos beleszerettem. Jól is fogadta, csak hát... átkúrta a buksim...
2018. ápr. 8. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!