Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek volt már olyanban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek volt már olyanban részetek, hogy először nem jött be az illető, de aztán még is kialakult valami, és végül nagyon jó párt alkottatok?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem megismersz valakit, elkezdtek találkozgatni, tegyük fel bizonytalan vagy, hogy legyen köztetek valami vagy ne.

De aztán még is össze jöttök, kialakul valami jó, szerelem.?!

Vagy ha első pár találkozásnál nem nyeri el a tetszéseteket 100%ra akkor már nem is foglalkoztok vele?

Volt aki adott időt a másikkal való kapcsolatának és jól döntött mert nagyon megszerették egymást?

Mennyi idő múlva alakultak ki az érzelmek?

A kérdést azért tettem fel mert én is jelenleg ilyen helyzetben vagyok és nem tudom érdemes-e tovább próbálkozni hátha lesz jobb is?

Köszi a válaszokat! :)

2018. ápr. 8. 02:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez függ a te illetve a leendő párod korától.

Ha tizenéves vagy, akkor nyilván nem ez lesz a végleges kapcsolatod, akkor nem hiszem hogy kapcsolatot kell építened, ha már 30+ vagy, akkor a kapcsolatépítés fontosabb, mint az az elvakult érzés. Ekkor már gondolom egy végleges kapcsolat kialakítása a fontos.

Kérdező, mennyi idősek vagytok?

2018. ápr. 8. 19:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Mostani párommal.

Első randi előtt nagyon sokat - hónapokat beszélgettünk, így a lelkébe totál beleestem, ám első pár randi után elbizonytalanodtam.

Nagyon jól éreztem magam vele, csomót beszélgettünk, hülyéskedtünk, mégsem voltam 100% a dologban.

- alacsonyabb nálam - exem is alacsonyabb volt, telis-tele komplexussal, amit rajtam "vert le" (képletesen, szóban), és féltem, hogy ő is bunkó meg sértegető lesz

- plusz volt köztünk két ország, és nagyon féltem a távolságtól. Nem attól, hogy megcsal, hanem hogy tartjuk a kapcsolatot, hogyan-mikor találkozunk

- hazaútja előtt a reptérre majdnem sírógörcsöt kaptam, hogy el kell mennie, és még aztán is 2-3 hétig tudatosan próbáltam "nem belészeretni"

Nem sikerült, teljesen levett a lábamról, minden találkozásunkat laig vártam, és 5 hónap ingázás után kiköltöztem hozzá.

2018. ápr. 10. 13:13
 13/14 anonim ***** válasza:

12-es vagyok.

Lassan 1,5 éve élünk együtt, és nagyon örülök, hogy nem "hajtottam el", hanem adtam egy esélyt kettőnknek :)

29n

2018. ápr. 10. 13:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Volt, már 3 éve vagyok vele.

Az elején az volt a gondom, hogy esetlennek tűnt. Nem volt kellően határozott, férfias. Tudtam hogy már évek óta egyedül volt. Kicsit ennek tudtam be a dolgot. Sokat gondolkodtam hogy akarom-e őt? De olyan rendes volt velem mindig, hogy nagyon megszerettem. Aztán ahogy teltek a hónapok mellettem megjött a határozottsága, férfiasabb is lett. 2 éve élünk együtt. Soha nem hagynám el! Azt hiszem ő sem engem. :)

Már a leánykérést várom. :))

Az elején nagyon nehezen indult az egész, de szerencsére jól döntöttem.

2018. ápr. 10. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!