Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hol találtatok párt magatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hol találtatok párt magatoknak? Hol ismerkedtek?

Figyelt kérdés

2018. febr. 5. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
A városban ismertem meg páromat egy szórakozóhely előtt, immár egy éve. Csak leszólítottam, a többi jött magától
2018. febr. 5. 22:10
 2/10 anonim ***** válasza:

Általában vagy baráti kör vagy valami tevékenységhez kötött szociális kör.

Szórakozóhely internet már ritkább.

Persze attól is nagyban függ milyen a hely, és milyen az ismerkedő személy mennyire magabiztos valójában, mennyire elégedett a saját külsejével, életével.

2018. febr. 5. 22:15
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem lennék olyan elvetemült, hogy itt ismerkedjek.
2018. febr. 5. 22:17
 4/10 anonim ***** válasza:
39%
Sehogy, sehol.
2018. febr. 5. 22:28
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Társkeresőn 8 éve
2018. febr. 5. 22:32
 6/10 anonim ***** válasza:
14%
Az Óperencián túl, ahol a kurta farkú malac is túr...👌😀
2018. febr. 5. 22:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Exbarátnőmet anno neten ismertem meg, illetve az kívűl amik voltak randik, meg egy alkalmi szex, azokat is neten ismertem meg.

Az utóbbi időben nem ismerkedek mondjuk aktívan, mondhatni elvagyok egyedülállóként is, mint a befőtt :D (Régen pár éve ez még nem működött, de azóta sokat tanultam a dolgokról.)

2018. febr. 6. 02:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem ismerkedem. 🤔 19/F
2018. febr. 6. 07:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Soha nem ismerkedtem párkeresés céljából, ahhoz mindig túl jól éreztem magam egyedül, mindig úgy voltam vele, hogy ha megismerek valakit, akivel minden passzol, akkor tök jó, ha nem, az is tök jó, sose értettem igazán azokat, akik annyira vágynak egy társra, hogy direkt keresik, pedig voltam évekig egyedül. Viszont nyitott, közvetlen emberként rengeteg élethelyzetből vannak barátaim, haverjaim, ismerőseim, sok emberrel ismerkedem meg munkahelyen, eseményeken, ismerősökön keresztül vagy csak épp valami random helyzetben. A korábbi kapcsolataim haveri társaságon keresztül keletkeztek (ismerős ismerőse), a férjemet egy utazás közben ismertem meg, tök véletlenül.
2018. febr. 6. 10:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Munkahelyen találkoztunk
2018. febr. 6. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!