Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem találom a páromat, ennyire rosszul választanék?
Már legalább 10 lánnyal jártam az elmúlt 3 évben és néhány hónap után csalódás lett a vége. Mi a fene van a nőkkel?
Az egyik utálja a gyerekeket, a másik öngyilkos akart lenni a múltban, a harmadik csak akkor mondta hogy szeret ha megivott pár sört, a negyedik mély depressziós volt, az ötödik folyamatosan szapult és úgy gondolta hogy a veszekedés egy párkapcsolatban alapvető, a hatodik nem akart dolgozni és a diploma után 4 évig nem is tette, és még folytathatnám. Senki nem normális? Hol kellene keressek? Pedig mindezt a saját körömben hoztam össze, baráti társaság, salsa tánc, egyetem.
Valahogy úgy érzem már hogy jobb egyedül, pedig terveim vannak melyek nagy részét nem lehet egyedül véghezvinni.
Miért kezdesz el olyannal járni, akivel már eleve problémák vannak?
Bocs, de ha 10 nővel jártál 3 év alatt, az egy elég nagy szám! Magadra vess, ha nem tudsz válogatni. Magadban keresd a hibát első sorban.
A brutális média agymosás miatt nagyon sokan hamis világképpel nőnek fel, aztán csalódnak, hogy nincs herceg fehér lovon, a kerítés nem kolbászból van, és örökké tartó szerelem nincs.
nagyon sokan sajnos csonka családban nőnek fel, és gyerekkorban rögződnek a minták a későbbi kapcsolatokra...
azonkívül a fogyasztói elvek következtében a társadalom kb. 90 százaléka egy komplexus halmaz..
manapság normális működő kapcsolatot nagyon nehéz találni , ha találsz azonnal házasodj, mert ha nem vagy gyors akkor más viszi el előled..
nekem is volt lelki terror csajom, nimfomán csajom , szeretet hiányos csajom ( aki nem csak nálam kereste a szeretetet), öngyilkos hajlamú csajom és még sorolhatnám...
hiba van a társadalomban, nyilván a férfiban is, és ez kap hírértéket, de sajnos a nők között épp annyi kakukktojás van...
média, internet, pénz fogyasztás, az érzelmek elgépiesedése, műanyag boldogság, kirakat kapcsolatok
ez 2018
Nos mit gondolnál egy olyan "nő"vel kapcsolatban aki azt mondja rád és a családodra hogy burzsuj, csak azért mert kertes hazban nőttem fel? Ellenben ő társashazban. Aztán meggyanusít hogy zaklattam miközben a csókolózáson kívül nem történt semmi? Az igaz hogy gyógyszert szedett depresszióra de akkor is.
Szóval nem fogok magyarázkodni, én tudom hogy okkal szakítottam velük, és nem ilyen nőkre vágyom.
Na álljunk már meg... miért savazzátok le a kérdezőt?
Miért baj az, hogy nem akar egy depressziós, lelkileg labilis, torz világ én én képű rossz családi mintákkal rendelkező lusta, dolgozni nem akaró partnert???
Az ő elvárásai nagyon is életszerűek.
Jó hogy nem már az lesz az etalon hogy valaki öngyilkos akar lenni, meg vagdossa magát, nem dolgozik, nem veszekszik értelmes kommunikáció helyett. Gondolkodjatok már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!