Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő kéne abbahagyni a randizást, ha egyszerűen nem jönnek az érzések?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy ezt a kérdést témája alapján a tini párkapcsolatok kategóriába kellett volna írni, de ez van. Nincs sok tapasztalatom, így nem tudom, mi a "helyes". Mi az, amikor már tudhatod, hogy nem fogsz semmit érezni, de még a másik felet sem szivatod és hitegeted fölöslegesen?2018. okt. 8. 13:34
1/5 anonim válasza:
Ha nem érzed azt, hogy minden pillanatot vele töltenél, hogy alig várod már, hogy újra lásd, akkor szerintem azonnal. Mi értelme erőltetni azt, ami nem megy?
2/5 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy vagy bejön az illető az első randin, vagy nem. Ha nem jön be, nem várok, hogy "hátha később bejön", ezzel szivatod csak igazán őt és magadat.
3/5 A kérdező kommentje:
Jó, de van olyan, hogy valaki "bejön", és elméletben el tudnál vele képzelni egy kapcsolatot, de mégsem szeretsz bele. Vagy nem tudom, lehet, hogy csak velem van ilyen? xD
Akkor mégse kéne az 1. randi után lefújni, nem?
2018. okt. 8. 14:38
4/5 anonim válasza:
Ez rajtad áll, én nem erőltettem ilyenkor a dolgot soha. Ismerek olyanokat, akik hozzád hasonlóan, eredendőleg nem voltak oda a későbbi párjuktól, de a mai napig párkapcsolatban élnek. Az, hogy boldogok-e, más kérdés.
Ha bizonytalan vagy, menj el 2. randira és ha azután sem szimpatikusabb, akkor el lehet gondolkodni a téma jegelésén.
5/5 anonim válasza:
#3 Persze, ezt hívják langyos víznek. Együtt vagy vele, mert emberileg szimpi és mert mondjuk jól bánik veled, de nem vagy szerelmes belé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!