Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katasztrófa az elsö randin?
Figyelt kérdés
Szokásos téma, komoly kapcsolatot kereső partner, nagy öröm hogy végre találtam valakit. A megfelelni akarás miatt sajnos nem igazán sikerült az este, amit megértően nyugtázott és összebújva elaludtunk. Azóta alig válaszol, és közömbösen. El lett ez rontva, vagy lehet még visszaút? Annyira megkedveltem..2018. nov. 3. 08:17
21/23 anonim válasza:
Korotok ellenére eléggé kis nyámnyila bénácskák vagytok.
22/23 anonim válasza:
Olyan mély beszélgetéseink voltak, hogy én elhittem hogy összebújunk és alszunk..
Az ilyet csak a szűzbtini fiuk gondolnak....bocsánat de ilyen téren k8csit kell még fejlődnöd. Se mikulás se jézuska nincs:(
23/23 anonim válasza:
mondjuk az engem is frusztrálna nőként, ha csak aludni akarna a férfi mellettem az ágyban, nem is próbálkozna.
Sosem feküdtem még le első randin, és nem is szerveztem sose lakásba első akárhány randit, de ha ott az alkalom, és a férfi szándéka, hogy összebújva aludjunk, az nekem nagyon önbizalomromboló lenne. azért gondolom, nem gimisek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!