Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem fura, hogy nem hívott meg az első randin?
Tegnap randiztam egy sráccal és félre ne értsetek, mert nem várom el, de nem hívott meg a kávéra. Olyan fura volt külön fizetni. Én ebből arra következtettem, hogy nem voltam neki szimpatikus, de azóta is keres plusz elég jó anyagi háttere van.
Én ezt az ügyet nem tudom hová tenni. És nem pár száz forinton múlt, hanem a gesztus.. értitek remélem
Hát szerintem ha már elhív randira, akkor fizessen ő.
Bár én nem iszom kávét és soha nem voltam még randin.
Végülis mit mondott? "megiszunk valahol egy kávét?" vagy "Gyere, meghívlak egy kávéra". Nem jelenti mind a kettő, hogy kifizeti a kávédat. Sajnos nem lehet már mihez tartani, mert egyik nő egyenesen kikéri magának, a másik meg befordul, ha nem gavallér vele a pasas.
32/f
Más gesztus nincs feléd kérdező? Írtad, hogy keres/érdeklődik azóta is.
32/f
Hát nekem az ilyan pasi kuka. Nem kell, hogy mindig mindent fizessen, de aki első randin sem képes egy kávé erejéig megerőltetni magát, azzal nekem nincs dolgom.
Mi úgy vagyunk a párommal, már a kezdetektől, kb 80%-ban ő fizet, a többit én. Nem is engedne többet, neki is így jó, nekem is.
Hát lányok, én nem tudom. Mindenki máshoz van szokva, nekem az volt az alap, hogy fizetem a részem. Az első barátom ráadásul anyagilag nehezebben tudta magát kifejezni, így sokszor én hívtam meg. Az idő telt és most van egy olyan párom, aki a kezdetekben sokszor zavarba hozott azzal, hogy nem csak a kávém, de még a közös nyaralásokat is ő fizette... ma már közös kasszán vagyunk és ugyanannyit keresünk, így ez mondhatni normalizálódott, de a történet konklúziója az, hogy amit tapsztalsz, azt szokod meg. A srác nem feltétlenül kuka csak mert nem hívott meg. Szerintem ez édes kevés “válóok”, főleg, ha a miértjével nem vagy tisztában...
szerintem! ;)
Tipikus fillérbazó, aki be van feszülve, hogy első randin, a 400 ft-os kávén dönti el, hogy ha nem fizeted, akkor gond digger vagy.
Annyira bele van ebbe betegedve, hogy minden nő csak a pénzre hajt, hogy az első egy-két év erről szól: mindenáron bebizonyítja, hogy te se vagy különb.
Igen árulkodó, ha hosszú kapcsolata sose volt.
Az ilyen minden összegyűlt sérelmét rajtad veri le.
Mérlegeld, hogy hosszú távon mennyire éri meg, ha a közös programok sose a közös élményről szólnak, hanem hogy nem volt nálad 5 ft, és ha hazaértek, akkor ugye visszaadod.
Engem még a fiú barátaim is meghívnak, szóval elég fura. Pl. múltkor mondtam az egyiknek, hogy együnk egy Mekit-evidens volt,hogy én fizetek, én hívtam meg. Már vette elő a tárcáját és én szóltam rá,hogy helló,meghívtalak.
Nálunk baráti körben is nagyon előzékenyek,sosem volt olyan,hogy fizessem bárhol a részem, nem engedték. Viszont úgy tartom korrektnek, hogy ilyen esetben visszahívom őket vagy következőnél én fizetek,mert nem húzok le senkit,akkor sem,ha "illem".
Ugyanez az elv igaz a randira is,ha valaki fel sem ajánlja,az nekem is kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!