Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem hívott meg első randin....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hívott meg első randin. Ez utalhat arra milyen lesz velem a későbbiekben?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem,hogy nem vagyok aranyásó,nem a pénz érdekel. Elhívott randizni egy rendesnek tűnő pasi. Beültünk egy cukrászdába sütizni és kávézni. Szimpatikus volt,vonzódtunk egymáshoz,ezek klappoltak. De a végén külön fizettünk,eszébe se jutott,hogy meghívjon. Rosszul esett ha őszinte akarok lenni. Ha már most így áll hozzám,akkor gondolom később se számíthatok tőle figyelmességre egy kapcsolatban. Ráadásul 28 éves,gondolom van tapasztalata abban,hogyan viselkedjen. Akar még találkozni,de tanácstalan vagyok. Ez jelent valamit vagy csak én kombinálom túl?

20/l

2017. nov. 5. 13:19
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
98%
Utalhat.
2017. nov. 5. 13:21
 2/31 anonim ***** válasza:
25%

vannak olyanok akik nem hívják meg a lányt az első randin

alapból olyan programra menj ami belefér neked

2017. nov. 5. 13:22
 3/31 anonim ***** válasza:
97%

Ez a korosztály ennyit tud, nem kell vele foglalkozni.

A meghívás szerintem arról szól, hogy az fizet, aki meghív.

2017. nov. 5. 13:23
 4/31 AchromaticSmarties ***** válasza:
85%
Nem tudom, szerintem úgy a legkorrektebb, ha egyik randin a férfi fizet, másikon a nő. Kellemetlen lehet szórakozni a külön fizetéssel.
2017. nov. 5. 13:24
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez annyi mindent jelenthet, hogy nem kell túlkombinálni. Manapság ez már nem a figyelmesség kérdése, hiszen nyilván tisztában volt vele, hogy te fizetsz, hanem inkább ilyen elvi dolog lett. És rengeteg dilemmát lehet olvasni még ezen az oldalon is, hogy mi a "helyes" döntés, ki hogyan csinálja.

Ugyanúgy jelentheti ez, hogy még három gyerek mellett is külön kasszán lenne, de azt is, hogy csak kapcsolatban, vagy komolyabbra fordult randizásban (amikor már ismeritek egymást, és konkrétan megszerezni szeretne) költ a lányra. Ahogy ha meghívott volna is jelenthetné azt, hogy a tenyerén fog hordozni és azt, hogy randin még minden belefér, utána pedig nem érdekli a dolog, vagy akár azt, hogy mindenre kiadja a pénzét, és még három gyerek mellett is csak elfolyatni tudja, takarékoskodni nem.

Egyszóval ez önmagában ma már semmit sem jelent.

2017. nov. 5. 13:29
 6/31 anonim ***** válasza:
97%
Nálam ezzel elásta volna magát, és én sem a pénzre hajtok. 2 diplomám van, jó állásom, lakásom, autóm, így tudok venni magamnak sütit is..de ez bunkóság. Nálam egy igazi férfi nem ilyen.
2017. nov. 5. 13:31
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

(Az utolsó vagyok)

Ennek ellenére egyébként totál megértelek, nekem is jól esett volna, hogy meghívjon. Nekem az valahogy azt sugallja (még ha nincs is benne ráció), hogy abban bízik, hogy előbb-utóbb olyan szintre jutunk, hogy kiegyenlítjük egymásnak ezeket a számlákat.

2017. nov. 5. 13:32
 8/31 anonim ***** válasza:
(*Utolsó előtti)
2017. nov. 5. 13:32
 9/31 anonim ***** válasza:
4%

"Előre leszögezem,hogy nem vagyok aranyásó,nem a pénz érdekel. "

Minden monológ ami ennyire egyértelműen állít valamit, az általában a 100%-os ellentét a valóságban. Soros is filantrópnak nevezi magát, közben az egyik leggonoszabb ember a világon jelenleg.

Amúgy kiscica, örülj neki. Ha meg akart volna hívni, akkor minden bizonnyal már letepert volna és akkor most amiatt siránkoznál itt...

2017. nov. 5. 13:33
 10/31 anonim ***** válasza:
33%
Nem tudom
2017. nov. 5. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!