Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hívott meg első randin. Ez utalhat arra milyen lesz velem a későbbiekben?
Előre leszögezem,hogy nem vagyok aranyásó,nem a pénz érdekel. Elhívott randizni egy rendesnek tűnő pasi. Beültünk egy cukrászdába sütizni és kávézni. Szimpatikus volt,vonzódtunk egymáshoz,ezek klappoltak. De a végén külön fizettünk,eszébe se jutott,hogy meghívjon. Rosszul esett ha őszinte akarok lenni. Ha már most így áll hozzám,akkor gondolom később se számíthatok tőle figyelmességre egy kapcsolatban. Ráadásul 28 éves,gondolom van tapasztalata abban,hogyan viselkedjen. Akar még találkozni,de tanácstalan vagyok. Ez jelent valamit vagy csak én kombinálom túl?
20/l
Már megint Soros...ez hülye...
Amúgy lehet sokszor maradt hoppon és már elege van, hogy fizet a semmiért. Meg hát az is valahol vicc, hogy a férfinek kell fizetni, mert örüljön, hogy szóba állt vele az adott nő. Ez is egy nézőpont.
Nekem nem jelentett gondot fizetni és nem azért, mert gazdag vagyok, hanem mert egy kezemen megszámolom hány randin voltam, szerencsém volt, hamar meg lett akit kerestem, de !! Ha tucatszor estem volna már pofára és mindig én fizetek mindent, akkor már lehet nem erőltetném ezt a gesztust. Mellesleg a mostani barátnőm akart meghívni először és hívott is. Egyszerűen a nemi dogmákon túllátva kedveskedni akart nekem és nem ilyen előre leírt forgatókönyvek szerint feszengtünk. Mai napig is az fizet, aki jobban "akar" és/vagy jobban áll.
Gondolkodtam egy picit a dolgon.
Randizni hívott, majd a randin meghívott egy cukrászdába, vagy egy cukrászdába hívott randizni, vagy te mondtad a randin, hogy üljetek be egy cukrászdába, vagy a randin közösen eldöntöttétek, hogy beültök valahova? Az utolsó két esetben szerintem nem illetlenség, ha nem hív meg, sőt, ha te mondod hogy üljetek be egy cukrászdába, akkor kifejezetten bunkóság, ha elvárod, hogy ő fizessen.
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy mikor jut olyan szintre az emberek közötti kommunikáció, hogy ezt a randipartnerek egymás közt beszéljék meg, a gyakorin való kérdezgetés helyett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!