Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem hívott meg első randin....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hívott meg első randin. Ez utalhat arra milyen lesz velem a későbbiekben?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem,hogy nem vagyok aranyásó,nem a pénz érdekel. Elhívott randizni egy rendesnek tűnő pasi. Beültünk egy cukrászdába sütizni és kávézni. Szimpatikus volt,vonzódtunk egymáshoz,ezek klappoltak. De a végén külön fizettünk,eszébe se jutott,hogy meghívjon. Rosszul esett ha őszinte akarok lenni. Ha már most így áll hozzám,akkor gondolom később se számíthatok tőle figyelmességre egy kapcsolatban. Ráadásul 28 éves,gondolom van tapasztalata abban,hogyan viselkedjen. Akar még találkozni,de tanácstalan vagyok. Ez jelent valamit vagy csak én kombinálom túl?

20/l

2017. nov. 5. 13:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
33%
A nem túl Úriembert a neten ismerted meg vagy, munkahelyen baráti tàrsaságban?? Bár èn a netes társkeresős randikon is fizetek mindent. Kivéve az 1napos első randimon ott felváltva fizettünk de az első helyen èn....De esetedben lehet a pasi amolyan 0adik randinak szánta a dolgot. Netes esetén te egyáltalán te vagy e...Sokan ìrjátok itt lànyok titeket ne akarjon senki megvenni van pénzetek egy kàvéra sütire..Lehet ilyen lànyok szocializálták.Én adnék mègegy esélyt.
2017. nov. 5. 13:36
 12/31 anonim ***** válasza:
87%
2# nyilván belefèr a kèrdezőnek egy süti ès egy kàvè. Ez nem erről szòl. Úgy gondolom, hogy első randin úgy illik, hogy a fèrfi hívja meg a nőt. A nőnek persze illik felajànlani, hogy fizeti a rèszèt. Amit a pasinak illene visszautasìtani. Persze mindenki úgy csinàlja ahogy akarja, de nem lenne màsodik randink, ha arra nem lenne kèpes a pasi, hogy a kàvèmat ès a sütimet fizesse. El tudom kèpzelni, hogy ő sem tervez màsodik randit, de akkor is bunkó dolgonak tartom.
 13/31 anonim ***** válasza:
3%
Lehet h teszteli, hogy aranyásó vagy-e
 14/31 anonim ***** válasza:
9%

Már megint Soros...ez hülye...

Amúgy lehet sokszor maradt hoppon és már elege van, hogy fizet a semmiért. Meg hát az is valahol vicc, hogy a férfinek kell fizetni, mert örüljön, hogy szóba állt vele az adott nő. Ez is egy nézőpont.

Nekem nem jelentett gondot fizetni és nem azért, mert gazdag vagyok, hanem mert egy kezemen megszámolom hány randin voltam, szerencsém volt, hamar meg lett akit kerestem, de !! Ha tucatszor estem volna már pofára és mindig én fizetek mindent, akkor már lehet nem erőltetném ezt a gesztust. Mellesleg a mostani barátnőm akart meghívni először és hívott is. Egyszerűen a nemi dogmákon túllátva kedveskedni akart nekem és nem ilyen előre leírt forgatókönyvek szerint feszengtünk. Mai napig is az fizet, aki jobban "akar" és/vagy jobban áll.

2017. nov. 5. 13:44
 15/31 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem is tesztelni akart, hogy aranyásó vagy-e, és mint kiderült, az vagy.
2017. nov. 5. 13:49
 16/31 anonim ***** válasza:
76%
Hát azért adj neki egy esélyt. Alapvetően egy kapcsolatban a figyelmesség, kedvesség nem a pénzről szól, ezer más dolog van, amivel ki lehet mutatni. Persze nemtől függetlenül sokat elmond egy emberről, ha meghív valakit valahova, de kifizetteti vele a részét. Pláne ha egy 1000 forintos összegről beszélünk. Én nőként is fizetem mindkettőnk részét, hogyha valakit meghívok valahova, hiszen erről szólna a meghívás ugye.
2017. nov. 5. 13:52
 17/31 anonim ***** válasza:
95%
Ha adsz neki még egy esélyt, légyszi írd le mi volt. Bár én megmondom őszintén nem randiznék ilyen zsugorival.
2017. nov. 5. 13:57
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se szimpatikus, hogy nem hívott meg, de én azért adnék neki még egy esélyt. Ezer oka lehet ennek.
2017. nov. 5. 14:00
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkodtam egy picit a dolgon.

Randizni hívott, majd a randin meghívott egy cukrászdába, vagy egy cukrászdába hívott randizni, vagy te mondtad a randin, hogy üljetek be egy cukrászdába, vagy a randin közösen eldöntöttétek, hogy beültök valahova? Az utolsó két esetben szerintem nem illetlenség, ha nem hív meg, sőt, ha te mondod hogy üljetek be egy cukrászdába, akkor kifejezetten bunkóság, ha elvárod, hogy ő fizessen.

Egyébként kíváncsi vagyok, hogy mikor jut olyan szintre az emberek közötti kommunikáció, hogy ezt a randipartnerek egymás közt beszéljék meg, a gyakorin való kérdezgetés helyett. :)

2017. nov. 5. 14:10
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szűrném le ebből, hogy nem kell majd vele udvariassági köröket futnom. (jaj, igazán nem kellett volna; nem fogadhatom el; köszönöm, nem kérek, de igazán nem, na jó, csak egy kicsit...) Ha majd ajánl valamit, azt úgy is gondolja, ha meg nem akar valamit, azt is meg fogja mondani.
2017. nov. 5. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!