Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hívott meg első randin. Ez utalhat arra milyen lesz velem a későbbiekben?
Figyelt kérdés
Előre leszögezem,hogy nem vagyok aranyásó,nem a pénz érdekel. Elhívott randizni egy rendesnek tűnő pasi. Beültünk egy cukrászdába sütizni és kávézni. Szimpatikus volt,vonzódtunk egymáshoz,ezek klappoltak. De a végén külön fizettünk,eszébe se jutott,hogy meghívjon. Rosszul esett ha őszinte akarok lenni. Ha már most így áll hozzám,akkor gondolom később se számíthatok tőle figyelmességre egy kapcsolatban. Ráadásul 28 éves,gondolom van tapasztalata abban,hogyan viselkedjen. Akar még találkozni,de tanácstalan vagyok. Ez jelent valamit vagy csak én kombinálom túl?
20/l
2017. nov. 5. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!