Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom az első randinkon a fenekemre tette a kezét csókolózás közben? Ezzel utalhat ara hogy csak szexet akar?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 18:19
1/10 anonim válasza:
Nem. Ez teljesen normális dolog.
2/10 anonim válasza:
Nem ismerhetem a barátodat..te biztos jobban tudod, hogy milyen.. viszont abban biztos lehetsz, hogy nem attól függ, hogy csak sex-et akar, hogy rátette a fenekedre a kezét..
ez nem jelent rosszat szerintem :)
3/10 anonim válasza:
Csak meg akar .aszni. Utána pedig eldob, mint egy kapcát.
4/10 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy felizgattad, mert jól csókoltál :) Se többet, se kevesebbet
5/10 A kérdező kommentje:
Már több mint két éve velem van és már többször voltunk is 1ütt és mindig nem dobott ki.
Ezt annak írtam aki azt mondta hogy csak meg akar fektetni.
2009. ápr. 7. 18:54
6/10 anonim válasza:
most gyakorlatilag válaszoltál a saját kérdésedre. ha két éve 1ütt vagytok és tod h nem hagyott el eddig akkor minek tetted fel a kérdést???
7/10 anonim válasza:
Ha 2 éve együtt vagytok, akkor ennél egy kicsit jobban kellene bíznod benne!
Egyébként milyen érzés volt? Jól esett, és izgató volt?
Mert akkor ő jobban ismer téged, mint te őt...
8/10 anonim válasza:
Ha 2 éve együtt vagytok és már le is feküdtetek és nem hagyott el...Akkor nem mind1, hogy most az egyszer ez a kéz elhelyezés mit jelentett? És mi van akkor, ha megint szeretkezni akar? Mi a rossz abban, ha már megvolt többször is?
9/10 anonim válasza:
két év alatt egy randi? ez valami virtuális szerelem? vagy két évvel ezelőtti randira gondolsz?!
10/10 anonim válasza:
Ha két éve együtt vagyok akkor te ....... vagy hogy ilyeneket kérdezel.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!