Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első csókolozás?
Helló!
Arra lennék kiváncsi hogy nektek milyen élményeitek volt már a csókolozással kapcsolatban .....hol történt hogyan közeledett meg hogyan csinálta mit csinált elötte utána ilyesmikre...köszi...
Helló! Nekem 1 kisebb bulin volt. A csók fantasztikus volt, de a pasi egy bunkó. Előtte bókolt, fogta a kezem. Fogadott 1 haverjával melyikük tud megcsókolni :/
(Előtte kb. 1 évig tetszett ez a srác)
Jó. :)
De egyáltalán nem olyan, ahogy elképzeltem.
Pedig volt időm felkészülni rá...
20 éves voltam. :)
Nekem nagyon jól sikerült! A 20. születésnapom után történt. Nagyon tetszett a srác, aki randira hívott, ismertem is régebbről, második randink volt. Sétálgattunk, aztán leültünk a folyópartra, beszélgettünk, és szóba került a szerelem. Tudta, hogy nekem addig senkim nem volt, tudta, hogy nem csókolóztam senkivel azelőtt. Mondtam neki, nem tudom, hogy kell:D Nem tartotta cikinek, vagy ilyenek, hanem fogta magát, megmutatta, hogy kell:P Ennyi:)
Utána még üldögéltünk ott kicsit. Senki nem járt ott, éjjel volt, ültünk a folyóparton tovább. Aztán amikor utána felkeltünk és sétálni mentünk, már fogtuk egymás kezét:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!