Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az első csókolozás?
Helló!
Arra lennék kiváncsi hogy nektek milyen élményeitek volt már a csókolozással kapcsolatban .....hol történt hogyan közeledett meg hogyan csinálta mit csinált elötte utána ilyesmikre...köszi...
Egy csókra nem kell készülni és nem is kell a megfelelő pillanatra várni. A férfi tudni fogja mikor kell megcsókolnia és mivel mindenki másképp csókol, készülni se tudsz rá. Nyugodj meg, bénázni fogsz először, mint mindenki, de könnyen ráérez az ember az ízére és akkor már egyre jobb leszel benne. Persze ehhez olyan partner is kell.
26F
Nekem nem olyannal történt, akivel kellett volna, de nem bánhatom meg, hiszen sok gátlást felszabadított bennem... olyan érzés volt, mintha végre én is részese lehetnék valaminek. 18 voltam, alig egy éve történt. Tél, játszótér, hideg... ma is emlékszem, melyik ruháimban voltam. Az elején fogalmam sem volt, mit csináljak, de kaptam egy másodikat, harmadikat s negyediket is utána, és belejöttem.:) Nem tudok elmenni amellett a hely mellett úgy, hogy ne gondolnék rá.:)
Sok sikert!:)
19/L
Óh, az nagyon jó volt :)
Szilveszteri buliban táncoltunk, aztán jött egy lassabb szám, és akkor cupp. Azóta ha meghallom ezt a számot, úgy vigyorgok, mint egy debil :)))
kicsit bénáztam de az igazából belefért:D
végül nagyon jó volt...
nyugi, légy spontán és természetes, ígyis-úgyis jó lesz :)
Nekem fura volt. Alapból vannak nem normális dolgaim ez is ilyen volt. :DDD 13 voltam és konkrétan egy Hotel szobába ültem a sráccal (egy helyen nyaraltunk) és egyszer csak lesmároltam. Tudtam h bejövök neki csak félénk. Aztán kb ennyi. Nem tudom miért tettem. Mostmár lehet nem tenném csakúgy. Bár azóta sokat tanultam.
15/L
én 13 éves voltam az első csók az iskola mögött történt:P
És úgy alakult h mi egymással fogadtunk dolgokban és össze is jöttünk aznap de nem volt vmi jó mert 2 haverja ott állt felettünk....még a második se mert az is fogadás volt..De mikor harmadszor csókolt meg azt hittem h ott megyek el olyan jó volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!