Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz az első csok/csokolózás?
ez elég furán hangzik ez a kérdés tudom de a fiú észre veszi , h a lány elöször csokolozik? Hogy kell csokolozni mi a lényege ?
bocs ezért a kérdésért
Amikor előszőr csókolóztam (jelenlegi párom) nagyszerű volt...sosem fogom elfelejteni...nem tudtam igazán milyen egy IGAZI CSÓK de már nagyon vártam hogy megtörténjen. Igazából rajta múlott minden, én engedtem magam...nem fogod megharapni, nem durván kell csinálni, csak finoman, érzékien...szerintem nincs semmi más ami kárpótól egy jó csókot, azzal akit szeretsz.
Én 18 vagyok 17 évesen csókolóztam előszőr...hidd el, megérte arra várni akit szeretek.
sok sikert, és ne parázz:)
ösztönösen jön... nem nehéz... nem lehet tanulni... stb. stb...
Ha viszont úgy érzed, hogy szívesen gyakorolnál, akkor vegyél egy zacskó cukorkát (amit szeretsz) és próbáld érzékien elszopogatni a cukorkákat. Mire a zacskó végére érsz, meglesz a kellő önbizalmad
Tudom,hogy most nagyon izgulsz,de ez így jó,ettől izgalmas az egész!
Sok sikert! majd írj,hogy mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!