Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik, ha első randin a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ha első randin a lány áttetszőbb blúzban jelenik meg, egyből arra gondoltok, hogy megpróbál elcsábítani titeket?

Figyelt kérdés
Szaténblúz, átsejlik rajta picit a melltartó, de a szabása nem kihívó. Ez a kedvenc, "szerencsehozó" blúzom. Ebből az jönne le, hogy nagyon "bevetem" magam? Vagy csak én vagyok kicsit hajlamos túlgondolni a dolgokat? :D

2018. nov. 2. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

Mondjuk, én is lány vagyok.

De én simán felvenném.

Ha tetszel neki, akkor a kedvenc ruhád is tetsszen.

Ha meg nem jössz be neki, akkor egy melltartószegély úgyis kevés lesz.

Az a hapsi, aki dobna a k.rvás ruha miatt annyit is ér, mert egy felszínes p.cs.

2018. nov. 2. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Ebbol az Jon le a legtobbnek, hogy te "kerted"
2018. nov. 2. 19:14
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Elsőre nekem is ez jutna eszembe, persze ahhoz, hogy véleményt tudjak formálni, a viselkedésedet is ismerni kellene. Ha normálisan, visszafogottan viselkedsz abban a ruhában (úgy értem nem az jön le belőle, hogy ma este márpedig dugni akarok), akkor még imponáló is lenne. Nincs azzal baj ha egy nő "beveti" magát. Ha gusztusosan teszi, akkor szerintem teljesen rendben van.
2018. nov. 2. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Vegyél alá egy trikót...
2018. nov. 2. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, hogy úgy jön randira, hogy el akar csábítani.

Nem barátkozni megyünk, hanem valamiféle kapcsolat reményében.

Tegyen ő is azért, hogy akarjam.

2018. nov. 2. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:
nincs ezzel semmi probléma, csak akkor ne csodálkozzon azon ha a férfi nem mindig a szemébe néz.
2018. nov. 3. 08:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Introvertált típus vagyok, nem támadnám le a pasit, még ha nagyon tetszene is :) A barátnőim mondták, hogy ne agyaljam túl a dolgokat, az a kedvenc blúzom és még jól is áll, nyugodtan húzzam fel. Csak kíváncsi voltam férfiak véleményére is. :)
2018. nov. 3. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!