Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ajándékot vegyek első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot vegyek első találkozásra?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal már 2 hete beszélek, mondta hogy bejövök neki, nekem is tetszik.

Falun lakik, 70 km-re tőllem, ezért csak szombaton fogok tudni elmenni.

Első találkozás lesz, vegyek neki valamit, vagy inkább ne?

Szombat délután, este fele megyek, nem megyünk kávézóba, enni, hanem sétálni valamerre.

Én 20, ő 17.

Ha virágot veszek ez nem korai még? :)

2018. okt. 29. 20:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Még korai.
2018. okt. 29. 20:51
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Nem hinnem hogy korai lenne. Ez egy kedves gesztus es irto ritka.:)
2018. okt. 29. 20:52
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Csokival, virággal sosem lőhetsz mellé!
2018. okt. 29. 20:52
 4/11 anonim ***** válasza:
16%
Egy csomag koton tökéletes.
2018. okt. 29. 20:54
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Ha viszel is, max. egy szálat, mert nem nagy élmény hurcolászni.
2018. okt. 29. 21:00
 6/11 anonim ***** válasza:
46%
A virág és a csoki sablonos. Ha le akarod nyűgözni, lepd meg valami személyessel. Pl. engem egy fiú azzal vett le a lábamról, hogy emlékezett rá, hogy gyűjtöm a Minnie egeres dolgokat, és kaptam egy minnie-s tollat. Nem az értéke fontos, hanem hogy odafigyelt rám, és eszébe jutottam, mikor meglátta.
2018. okt. 29. 21:10
 7/11 anonim ***** válasza:
69%

Még korai. Virágot marha jó lesz végighurcolásznia a fél falun, hogy mindenki lássa, hogy ő most randizik.

Sétáló randi nem jó, mert nem tudtok egymás szemébe nézni, az pedig alap.

2018. okt. 29. 21:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyet ne vegyél első randira. Hívd meg egy kávéra, ha leültök valahova.

N

2018. okt. 29. 21:59
 9/11 anonim ***** válasza:
24%
En nem vinnek viragot, az tul hatarozott dolog ennyire az elejen. Inkabb valami spontan dolgot. Biztos beszeltetek mar tudod mit szeret, valami kis apróságot ha mindenkepp vinni akarsz valamit. Pld plasztelinbol csinalsz valamit :) Szerintem ide egy spontan dolog kell. En egyszer egy csajnak egy punga retes tesztat vittem mert a boltba vasaroltam es elgondolkoztam azon hogy milyen vicces lenne ha vennek neki. Tokre poen volt :) azota is elnevetunk rajta.
2018. okt. 29. 22:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Én nem örülnèk virágnak. Túl sablonos.

Figyelj rá, emlékezz rá hogy miket mond, hogy miket szeret!

Esetleg van vlmi kedvenc csokija vagy édessége amiről mindig beszél hogy mennyire szereti. Vagy valamilyen mese, filmes karakter akiért oda van.

Én páromtól egy kulcstartót kaptam, Thor kalapácsát, tudja hogy imádom a Marvel filmeket és hogy a kedvencem a Thor. Aztán Deadpoolos telefontokot is kaptam már!

Jó érzés volt nagyon, és meglepödtem hogy mikre nem emlékszik. 😊

2018. okt. 30. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!