Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin egy ügyetlenül sikerült csók elronthatja a folytatást? F/21
Szerintem nem kell azonnal másnap is dumcsizni az első randi után. Jobb lógva hagyni egymást, és pár nap múlva felfrissülve-feldolgozva lehet folytatni 🙂
Ügyetlen csókkal nem lesz gond, főleg, ha majd megtudja, hogy neked ez volt az első. Majd belejössz, ennyi... 😉
En szemely szerint nem szeretem, ha egy elso randin meg akarnak csokolni, olyan "razzunk kezet az uzletre" feelingje van.
Szeretem, ha kis idot adnak, hogy egyaltalan vagyakozzam a pasi utan, gondolkodjak, hogy mi lett volna, vajon hogy csokol stb.
De mondjuk en lassan jutok el oda, hogy kotodjek valakihez.
Es csokja valogatja.
De, minden attol fugg, hogy mennyire volt szimpatikus a fiu.
Az első randinkon elég gázul sikerült a csók, kis ügyetlen, ideges volt. Ez volt öt évvel ezelőtt, ma már a férjem, és fantasztikusan csókol, csodás vele a szex, minden. Nem ezen múlik. Ha egyébként a randi jó volt, akkor nem befolyásolja, nekem ez inkább kedvesnek jött le, hogy ennyire izgul miattam.
Jól mondják a többiek, a csók biztos nem rontja el, inkább az, hogy ráparázol. Elsőre sem a csók, sem a szex nem szokott tökéletesre sikerülni, közösen fedezik fel a felek egymást, hogy kinek hogy jó, nincs azzal baj, ha kicsit izgulsz, mert ez az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!