Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 1sráccal csókolózol akkor az már több mint barátság? 1 csók elronthatja a barátságunkat?
az oszt. társammal(aki 15/F)csókolóztunk mert elégé bevoltam indulva és gondoltam 1csókban még nincs semmi(meg azért is mert nagyon bejön a srác:$)és ő kezdeményezett én meg visszacsókoltam..tudom h bejövök neki mert már 100000-szor mondta..meg mások is mondták már...viszont nagyon jó barátok vagyunk ez a csók elronthatja a barátságunkat?Járni egyébként azért nemjárok vele mert kicsit zavarna h 2hónappal idősebb vagyok XD
15/L
bocsi a helyesírási hibákért
és am :
h=hogy:)
Neked 15 évesen, a kis érzékeny lelkeddel igen, több mint barátság.
Élsz még pár évet, ismerkedsz ezzel-azzal, stb , tehát éled életed, és akkor ha csókolózol munkatársaddal, volt munkatársaddal, volt iskolatársaddal akkor az marad a barátság kategórián belül. Persze ilyenkor szembesülnöd kell majd a titok fogalmával.
(L 28)
LOL! 2 hónappal fiatalabb??? Aztaaa! :D
Egyik ismerősöm 15 évvel fiatalabb, mint az élettársa (ok, nem tinik már, de akkor is picit több mint 2 hónap! a csaj 40, a srác 25). :P
Hát 2 hónap az semmi. Nekem is volt már idősebb bnőm, de azt már években kell számolni. Meg sztem ha már nagyon tetszetek 1másnak akk az a barátság se lesz már ugyanaz mint régen :D Próbáld meg (:
üdv: tomee* 16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!