Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katasztrófa az elsö randin?
Figyelj, ha nem akarod veszni hagyni, akkor gyorsan próbáld meg bepótolni a kihagyott alkalmat.
Habár, nekem kicsit elmenne a kedvem tőle és megváltozna a véleményem, hogy először nem dgtam meg és már nem is akar semmit. Ez minden csak nem komoly partner.
nekem is van olyan barátnőm, aki mindig az igazit keresi, állandóan ezért nyavalyog, de kivétel nélkül minden első randin lefekszik a delikvenssel.
Szerintem ő sem tudja, miért csinálja. Felejtős szerintem. Nem szívesen mondom nőként, de már a fél világnak megvolt. Legalább nem kaptál el semmit.
"Ez oké, de hetekig beszélgettünk előtte arról hogy mit keres. És nagyon nem ezt mondta.."
Ezért is tartom hülyeségnek a virágnyelvet, mivel rengeteg félreértés van belőle. Jelen esetben te félreértetted őt, ő meg félreértette a te válaszreakciódat. Talán ha az elején egy kicsit őszintébb, akkor máshogy alakul.
"Ez oké, de hetekig beszélgettünk előtte arról hogy mit keres. És nagyon nem ezt mondta"
Te meg 2 napos együttalvós randit szerveztél... Tegye fel a kezét, aki ebből nem arra gondol, hogy szex lesz. Ha nem akarsz hamar szexet NE szervezz ilyen randit.
Igazából nem én szerveztem. Arról panaszkodott hogy senki nem sétálni hívja, hanem magukhoz, aztán 3 nappal később ő mondta hogy jönne hozzám, és csak a másnapi busszal menne haza..
Olyan mély beszélgetéseink voltak, hogy én elhittem hogy összebújunk és alszunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!