Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég társkereső oldalakon keresgéltem, és találkoztam is egy lánnyal, aki élőben nem volt az a főnyeremény, képeken sokkal jobban nézett ki, de mivel nem volt másik lány éppen akkor, mondom együtt maradok vele, legalább gyakorlom egy kicsit a randizást.

Csakhogy egyébként meg egy rendkívül kedves, gondoskodó, aranyos lány, ahogy így megismertem, az elmúlt hetekben.

Viszont most nagyon furdal a lelkiismeret, hogy amolyan "nincs ló, akkor jó a szamár is" alapon maradtam vele, és bár jó vele a szex is, mondjuk úgy, nem zavar, ha a lámpa le van kapcsolva...

Szerintetek ha elmondanám neki, könnyebb lenne a lelkiismeretem?

Attól félek, talán kidob, pedig nagyon megkedveltem...

2018. okt. 20. 20:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
Miért kellett ágyba csalni, amíg nem voltál biztos abban, hogy szereted-e? 😏
2018. okt. 20. 21:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem köszönj el tőle, mert tőled 100x jobbat fog találni.

Van egy ismerősöm, aki egy csúnya nőt a mai napig nem tud elfelejteni, és most ahogy igen csak kezd már vénülni, jött rá, hogy mekkora marha is volt:D

2018. okt. 20. 21:30
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
5 # : aki nekem nem tetszik tehat az elso randin azt erzem hogy inkabb ne na azzal nem tudok mit kezdeni egyszeruen nem visz ra semmi. Ha nem tetszik lehet neki akarmilye meg lehet barmilyen kedves ha nem vonzodom hozza akkor sajnalom.
2018. okt. 20. 21:39
 14/18 anonim ***** válasza:
37%
5 vagyok megint.. szerintem te egy tipikus anyat lattal meg benne es nem a not!
2018. okt. 20. 21:40
 15/18 anonim ***** válasza:

Félretéve minden mást, tisztázhatnád, hogy akarsz-e ettől a kapcsolattól bármit vagy sem és ennek megfelelően lépni. Az, hogy miért nem akarod folytatni, lényegében indifferens.

Amúgy meg, ami miatt olyan sokan felháborogtak egy teljesen általános jelenség. Sokan engednek, megpróbálják, aztán valamiért mégis vége lesz 1-2-3-X hónapon belül, csak nem feltétlenül kürtölik világgá.

2018. okt. 20. 22:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem légy tekintettel a lányra és hagyd el, mielőtt túlságosan beléd szeret vagy bele éli magát ebbe a kapcsolatba. Ha lehet, ne törd össze a szívét. És ne húzd az ő idejét sem, hadd keressen valakit, aki igazán szereti. És te is keress valakit, akit igazán szerethetsz, ne használd ki ezt a szerencsétlent.
2018. okt. 21. 20:02
 17/18 anonim válasza:
Szerintem nem szereted, vagyis nem szerelmesen. Amikor én találkoztam a barátommal először, akkor nekem sem jött be annyira, de ahogy megismertem és beleszerettem most már nem érdekel a külseje, nekem úgy tetszik ahogy van és semmit nem változtatnék meg rajta!
2018. okt. 22. 09:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenbe nem érdemes belemenni.Csak szarul fogod érezni magad.
2018. okt. 22. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!