Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek elmondjam neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel már elég régóta beszélgetek és találkozni is fogunk, de valószínűleg nem mostanában. Elmondta, hogy kezd egy picikét többet érezni, mint barátság. Nagyon durván egészség centrikus, se pia, se cigi, drogok meg pláne.

Szerintetek elmondjam neki, hogy régebben 2 évig nagyon masszívan szívtam, aminek elég csúnya vége lett?

2018. okt. 17. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Igen, ez is hozzád tartozik, ez is te vagy. Egy jó kapcsolat alapja az őszinteség.
2018. okt. 17. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jobb őszintének lenni most, minthogy később derüljön ki és akkor legyen belőle konfliktus, amiért szándékosan eltitkoltad előtte.
2018. okt. 17. 23:00
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Hát ,ha rontani akarod az esélyeid ,akkor igen..
2018. okt. 18. 13:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Elmondhatod, de ne az első randin...
2018. okt. 18. 18:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyet jobb az elején tisztázni. És akkor már az elején eldöntheti mindkét fél, hogy akarja e a folytatást, mielőtt belebonyolódnátok.
2018. okt. 20. 01:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb valószínűleg úgyis előjönne a dolog valahogyan, szóval szerintem jobb tisztázni. Egy értelmes felnőtt nőnek sokat jelent az őszinteség (legalábbis még próbálok hinni ebben). Lehet, hogy szerzel egy fekete pontot a múltad miatt, de úgy gondolom, értékelni fogja azt, hogy leálltál a droggal, ez akár még imponálhat is neki. Ha úgy érzed, hogy itt az ideje, akkor szerintem finoman kérdezz rá, hogy mi a véleménye azokról, akik régebben drogoztak, de mára már tiszták. Így az ő válaszához igazodva tudod tervezni a továbbiakat, mégsem kerülsz esetleg kellemetlen helyzetbe, mint egy kitárulkozással.
2018. okt. 27. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!