Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Volt már olyan hogy azzal utasítottatok el egy férfit, hogy "bocs de barátom van", pedig szinglik voltatok?
Figyelt kérdés
Ha igen,akkor miért tettétek ezt?
Hol történt ez az eset? Személyesen vagy interneten?
2018. okt. 14. 21:23
31/33 anonim válasza:
Én férfiként elvárom, hogy a nők őszinték legyenek hozzám. Ha nem tetszem nekik, mondják meg nyíltan. Különben sem vagyok olyan típus, aki ezért dührohamot kapna, és lek.vázná az illető nőt, és remélem, hogy ezt a nők is tudják.
Én, ha egy nő nagyon akarna tőlem valamit, biztosan megmondanám nyíltan. Ha kitérő választ adok, akkor is előbb-utóbb biztos rájön az igazságra, és akkor ráadásul még hazudtunk is egymásnak.
32/33 anonim válasza:
Velem meg az is elofordult, hogy pasas egyszeruen nem hitte el, hogy baratom van. Pedig akkor tenyleg volt! Nem hagyott beken ahanyszor osszefutottunk.
33/33 anonim válasza:
És ez azért volt mert mindenre ez a kifogásotok....
Ti főztétek, egyétek meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!