Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Volt már olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Volt már olyan hogy azzal utasítottatok el egy férfit, hogy "bocs de barátom van", pedig szinglik voltatok?

Figyelt kérdés

Ha igen,akkor miért tettétek ezt?

Hol történt ez az eset? Személyesen vagy interneten?

2018. okt. 14. 21:23
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
92%
Igen, azért, mert nem tetszett a srác és így humánusabb a visszautasítás.
2018. okt. 14. 21:30
 2/33 anonim ***** válasza:
86%
Volt. Sokkal egyszerűbb, mint magyarázkodni, hogy miért nem az esetem. Megbántani nem akarom. Inkább ez, mint az őszinte igazság.
2018. okt. 14. 21:30
 3/33 anonim ***** válasza:
12%
Nem. Amikor volt barátom akkor elmondtam.
2018. okt. 14. 21:33
 4/33 anonim ***** válasza:
17%

ékes példája annak, hogy mennyire gyávák vagytok

szégyen!

2018. okt. 14. 21:43
 5/33 anonim ***** válasza:
93%

Inkább ékes példája annak, hogy a férfiak mennyire nem tudják kezelni az elutasítást. Amikor őszintén megmondtam, hogy nem az esetem, akkor elhordtak minden kvának, teljesen kikeltek magukból. Azóta inkább kerülöm a nyílt beszédet, mert nem tudjátok értelmes ember módjára kezelni.

2018. okt. 14. 21:46
 6/33 anonim ***** válasza:
92%
20 évesen még karikagyűrűt is viseltem néha, hogy hagyjanak békén.
2018. okt. 14. 21:59
 7/33 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Mert a nyomulós kiéhezett kanok nem ismerik azt a szót hogy nem. Ha simán visszautasítom mert nem az esetem rögtön támad.
2018. okt. 14. 22:01
 8/33 anonim ***** válasza:
87%
Azért mondtam ezt, mert az utcán szólított meg a pasi, és közölte, hogy nagyon tetszem neki, aztán kezdett invitálni mindenféle programra, mindre nemet mondtam, és csak jött mellettem, én épp munkába siettem. Egyre kérdezgette miért nem, akkor kitaláltam, hogy van barátom. Ezután leszállt rólam. Amúgy nem szoktam ezt bevetni, de az a tapasztalatom, hogy ha egyedülálló vagy, és nem élsz a lehetőségekkel, azt nem tutudják hová tenni.
2018. okt. 14. 22:04
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Olyan is volt,hogy azt mondtam a lanyokat szeretem.

Es azert mert nem ertettek meg, hogy nem akartam semmit.

2018. okt. 14. 22:09
 10/33 anonim ***** válasza:
23%

ékes példája annak, hogy az általánosítás egy pofon egyszerű és irtózatosan gyáva megoldás..

tudod, én azt gondolom, hogyha bárkivel is tiszteletlen vagy életed során, és bármikor is úgy gondolod, hogy a hazugság lehet kegyes akkor te magad sem akadhatsz ki azon ha veled szemben valaki pontosan ugyanígy jár el

a hazugság a legnagyobb megalázás, hiszen még arra sem tartod méltónak a másikat, hogy szembesítsd a véleményeddel

magyarán ha te így viselkedsz és ezek után téged is becsapnak ne érezd majd magad megalázva, átverve.. lebegjen a szemed előtt, hogy biztos kegyből tették azt is, hogy még véletlen se bántsanak meg.. (abszurd)

az pedig számomra érthetetlen, hogy hazugságok közt emberek képesek különbséget tenni..

engem már utasított el nő és tudod mit tettem? mielőtt továbbálltam volna megköszöntem, hogy őszinte volt velem és a mai napig ha látom mindig eszembe jut, hogy ő egy remek lány a sok hazuggal (vagyis veletek) ellentétben

"kerülöm a nyílt beszédet" vagyis gyáva vagyok. köszönöm, hogy megerősítetted azt amit leírtam:) tudsz te igazat is mondani.. látod nem olyan nehéz ez, ráadás nem fáj senkinek az egon kívül!

2018. okt. 14. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!