Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Volt már olyan hogy azzal utasítottatok el egy férfit, hogy "bocs de barátom van", pedig szinglik voltatok?
Ha igen,akkor miért tettétek ezt?
Hol történt ez az eset? Személyesen vagy interneten?
Csak akkor lesznek felsőbbrendűek ha te akként kezeled őket! Ha nem, akkor a nő hiába várja el akkor sem kapja meg, mert úgy állsz hozzá. Ennek ez a megoldó kulcsa.
Én nőként nem várom el, hogy felsőbbrendűként kezelj, már az is bőven haladás lenne, ha emberségessen bánnánk egymással. Azt tapasztalom, hogy sok férfi nem tud egyenlő félként tekinteni a nőkre. Nem tudják hova tenni őket.
Én mindenkinek megadom az alap tiszteletett, akkor is ha ezt nem kapom vissza a másiktól. Mert engem még lazán ugyanúgy lenéznek, ha olyan az illető.
Kifogtak 1-2eretlen f#szt?
Oh dragasagom, ha 1-2 lett volna, senki nem problemazna.
Mindegy.
A lenyeg, hogy en duci no letemre nem sirok, hogy jaj nem hivott vissza, hanem felfogom, hogy ha nincs valasz, az is valasz.
Nem kell ezt ragozni.
Az a gond, hogy a pasik tobbsege tenyleg elhiszi, hogy ha a no nemet mond, az valojaban igent jelent. Es tudom, tudom, az itteni pasik mind tisztelettudoak, es uriemberek, es mindenki szent ezen az oldalon :)
"Oh dragasagom, ha 1-2 lett volna, senki nem problemazna.
Mindegy."
Nem, kvára nem mindegy, mert az hogy itt lehazudjátok az eget, az k...szottmód felháborító. Mert engem is sért. Az ilyen vetítések miatt tartunk ott, hogy mostmár megszólítani se lehet senkit, aztán meg sírtok, hogy nincsennek férfiak, mert beszariak. Nektek semmi nem jó.
Jah meg amikor egy srác az első próbálkozás után lepattan, és elfogadja a helyzetet, erre a csaj visszaszól, hogy mi az, ennyi vagy máris feladtad?
Az ilyen kis játszmákból kellene leadni, és akkor nem lenne olyan aki tovább nyomul, mert azt gondolja csak próbára teszik.
27:
Ez a másik kis erénytelen g3c1ség, kiforgatni a másik szavát,...belemagyarázni olyat, amit a másik még csak nem is gondolt
Ha meg nem gonosz vagy, hanem csak debil, tanulj meg olvasni, ne rontsd a levegőt!
Jah és csak úgy mellesleg olyan mondataim lettek lepontozva mint:
- Aki lekúrváz titeket egy kedves visszautasítás miatt az nem férfi.
- A két nem egyenlő
Tehát AZOK SZERINT akik engem leszavaztak:
- Aki csak úgy lekúrváz egy nőt, az továbbra is férfi, tiszteletre méltő állampolgár
- A férfi és nő nem egyenlőek, nem egyenlő jogok illetik meg őket.
Ez most komoly????!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!