Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Volt már olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Volt már olyan hogy azzal utasítottatok el egy férfit, hogy "bocs de barátom van", pedig szinglik voltatok?

Figyelt kérdés

Ha igen,akkor miért tettétek ezt?

Hol történt ez az eset? Személyesen vagy interneten?

2018. okt. 14. 21:23
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt még ilyen. Mindig megmondom, ha nem akarok ismerkedni. Azt azonban hozzá kell tennem, hogy egyetértek azzal a válaszolóval, aki arról írt, hogy mennyire nem tudja a legtöbb férfi értelmes emberhez méltó módon kezelni a normális hangnemben történő visszautasításokat sem. Arról már nem is szólva, hogy ezen az oldalon milyen gusztustalan, primitív dolgokat írogatnak privát levelekben, miután közlöm, hogy nem szeretnék ismerkedni, ezért ezekre például már is nem szoktam válaszolni sem.
2018. okt. 14. 22:37
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondod, van pasid, akkor békén hagynak, mert jobban tisztelik egy másik férfi "tulajdonát", mint egy nő szabad akaratát.
2018. okt. 14. 23:09
 13/33 anonim ***** válasza:
0%
Azta... va, mennyi gyáva féreg csaj jár ide... Én férfi létemre tudtam úgy visszautasítani nőt, hogy az igazat montam, hogy nem jön be. Amelyikőtök hazugsággal utasít el, az nem is méltó rá, hogy nőnek nevezzék, csak egy gyáva kislány!
2018. okt. 15. 01:10
 14/33 anonim ***** válasza:
97%
Ez nem gyávaság. Ha nem akarod, hogy bántsanak, kiabáljanak, megverjenek, zaklassanak, kövessenek, molesztáljanak, akkor ezt kell tenni. Ha te is nő lennél, tisztában lennél ezekkel a túlélési szabályokkal.
2018. okt. 15. 01:21
 15/33 anonim ***** válasza:
0%

De gondolom, hogy őszinték legyenek veletek, azt meg elvárjátok. Ilyenkor felsőbbrendűnek érzitek magatokat? Csak mert nők vagytok? Így okkal mondom, mennyit is ér az ilyen viselkedés.

Harsogjátok az egyenlőséget, és engem is erre neveltek, de közben egyáltalán nem viselkedtek egyenlő partnerként. Aki lekúrváz titeket egy kedves visszautasítás miatt az nem férfi. ( mondjuk az a legritkább, hogy kedvesen...)

De továbbra is tartom, aki csak úgy simán benyögi, hogy van barátja, pedig nincs, az egy gyáva, szar ember, és nem méltó arra, hogy nőnek nevezzék.

2018. okt. 15. 08:48
 16/33 anonim ***** válasza:
Ez a legegyszerűbb menekülési út, ezt általában nem kell megindokolni vagy magyarázni. Ha elkezd magyarázkodni,ha szóba elegyedik a férfival akkor hamar lebukhat.
2018. okt. 15. 09:26
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
#14 Talán azért, mert a lányok, akiket visszautasítottál, tudták értemes módon fogadni és kezelni a dolgot. De a férfiak az ilyesmin úgy felhúzzák magukat, hogy jobb esetben csak elküldenek a kva anyadba, meg “nem kellesz senkinek” stb dumák, rosszabb esetben lehet neked is támadnak. A te kommenteden is érződik, hogy hogy felkaptad a vizet, és egyből sértő jelzőkkel dobálózól. Tanuljátok már meg moderálni magatokat..
2018. okt. 15. 09:55
 18/33 anonim ***** válasza:

hogy ne lenne különbség hazugság és hazugság között.

ha valaki évekig megcsal, tucat szeretője van melletted, folyamatosan átver, az ugyanolyan súlyú bárki szerint is, mint ez a van barátom?

nem mondtam még senkinek ezt, ha le akartam koptatni, de fordított esetben ha nekem azt mondaná egy fiú, hogy nem ismerkedne velem, mert van barátnője, cseppet sem zavarna.

több bátorságom maradna legközelebb, az önbizalmam se csökkenne különösebben, és amúgy sincs sok értelme bármi mást mondani. egy vadidegen mégis mit tudna mondani neked, hogy min változtass, mi volt a baj, lol. :D a nem az nem. ennyi a lényeg. ezen felháborodni kb ugyanaz, mint amikor elutasítás után elmondanak lányokat minden k urvának. ugyanaz a mentalitás. lányoknak k urva anyját. :D

na meg ez is teljesen igaz, hogy nem nagyon tudják kezelni az elutasítást (lehet lányok között is van, én nem tudom, nem ismerkedek velük). se akkor ha utcán kiabálnak utánad, de akkor ha kedvesen utasítod el, se akkor ha durvábban, de még akkor se, ha egy-két randi után te nem akarod folytatni.

2018. okt. 15. 10:21
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig őszinte voltam ebben, tehát ha volt barátom akkor megmondtam, de megtudom érteni azokat is akik már nem akarnak több konfliktust azért mert nemet mondanak.

Én egy plázában voltam eladó lány, és volt olyan férfi aki nem akarta elhinni, hogy van barátom és mindig visszajárt az üzletbe "beszélgetni", meg randíra hívni. A végén fel hívtam a barátom, hogy este záráskor legyen ott és kisérjen haza mert félek... akkor minden este ott volt zárásra, és együtt mentünk haza, így szállt le rólam az a férfi!

Bennem hagyott egy jóadag félelmet az eset.

Nem tartom korrektnek, hogy az itt síró férfiakat sajnáljuk, mert kifogtak 1-2 anyagias nőcit vagy elutasították őket, és akkor minden nő egy riherongy.

De ha a nőket zaklatják és ezért inkább már hazudnak, akkor őket meg megint le kell hordani, mert hogy merik.

2018. okt. 15. 13:29
 20/33 anonim ***** válasza:
23%
Nem tartom korrektnek, hogy az itt síró nőket sajnáljuk, mert kifogtak 1-2 értetlen faszt akik brm figták fel vagy elutasították őket, és akkor minden férfi egy perverz állat.
2018. okt. 15. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!