Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem a nőnek kell fizetnie az étteremben?
Igazi fèrfi vagy,nagyon.
Nem baj neked marad a sör meg a kezed.
Talàn egy lefarcolt mangalica szóba àll veled màsodjàra is.
"Vita lezárva, úgyis nekem van igazam." Bizonyitja, hogy masodik randid mig sos3m volt.
Szoval a kaveval pinat akarsz vasarolni? Na az szep, kisfiam. Akkor jol ratapintottam, mikor a prostit javasoltam neked. Bar gondolom elvarnad, hogy a prosti fizessen neked azert, hogy leszop, mert nem ugy nez ki, mint egy VS modell es te csak olyat akarnal d*gni. 😂😂😂
Ahh, majdnem válaszoltam, de a vége túlzóra sikerült, süt róla hogy csak trollkérdés.
Gyakorolj még, megy ez jobban is.
Én például nem érezném jól magam a saját otthonomban egy vadidegennel rántotta készítés közben. Főzni pedig biztos nem főznék egy idegennek. Ráadásul akkor az kinek a zsebét terhelné? Az enyémet ha nálam vagyunk. De én sem éreznem magam jól egy idegennel és nem is feltetlen biztonságos. Én mindig felajánlom, hogy kifizetem a részem vagy a számla felét, van aki el is fogadja van aki nem, sőt. Voltam olyan randin ahol csak egy parkban sétáltunk és a srácnak eszébe sem jutott sehova meghívni vagy beülni, ez is egy módszer.
Amúgy én járok egyedül is kávézóba vagy lazább éttermekbe, nem muszáj ahhoz férfi...
Érdekes mód mégis a férfiaknak szokott fontosabb lenni. Tízből kilenc szinte fel van háborodva, ha fizetném a részemet. Akkor is, ha a meghívás baráti vagy rokoni.
Nem állok le vitatkozni, hanem inkább visszahívom őket később és én állom az egészet, ezzel jobban ki vannak békülve, és szerintem teljesen korrekt dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!