Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem a nőnek kell fizetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem a nőnek kell fizetnie az étteremben?

Figyelt kérdés
Belegondolva ez teljesen logikus lenne, hogy a nő fizet. Mert a férfi magától sose menne étterembe enni, ezt a nő miatt kell megtennie. A nő meg kap egy társaságot maga mellé (mert ő ugye szeret ilyen helyekre járni, de egyedül gáz). Ergo még az sem állja meg a helyét, hogy felesbe fizessenek, a nőnek kellene állnia a számlát cserébe hogy szórakoztatják és a másik idejét rabolja a felesleges urizálással, ahelyett, hogy otthon összeütne valamit.
2018. szept. 18. 07:40
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
93%

Igazi fèrfi vagy,nagyon.

Nem baj neked marad a sör meg a kezed.

Talàn egy lefarcolt mangalica szóba àll veled màsodjàra is.

2018. szept. 18. 10:04
 32/39 anonim ***** válasza:
94%

"Vita lezárva, úgyis nekem van igazam." Bizonyitja, hogy masodik randid mig sos3m volt.

Szoval a kaveval pinat akarsz vasarolni? Na az szep, kisfiam. Akkor jol ratapintottam, mikor a prostit javasoltam neked. Bar gondolom elvarnad, hogy a prosti fizessen neked azert, hogy leszop, mert nem ugy nez ki, mint egy VS modell es te csak olyat akarnal d*gni. 😂😂😂

2018. szept. 18. 10:09
 33/39 anonim ***** válasza:
90%
Ne etessuk a trollt 😃
2018. szept. 18. 10:38
 34/39 anonim ***** válasza:

Ahh, majdnem válaszoltam, de a vége túlzóra sikerült, süt róla hogy csak trollkérdés.

Gyakorolj még, megy ez jobban is.

2018. szept. 18. 11:09
 35/39 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva: Mert csak a f...asz van ingyen.
2018. szept. 18. 11:54
 36/39 anonim ***** válasza:

Én például nem érezném jól magam a saját otthonomban egy vadidegennel rántotta készítés közben. Főzni pedig biztos nem főznék egy idegennek. Ráadásul akkor az kinek a zsebét terhelné? Az enyémet ha nálam vagyunk. De én sem éreznem magam jól egy idegennel és nem is feltetlen biztonságos. Én mindig felajánlom, hogy kifizetem a részem vagy a számla felét, van aki el is fogadja van aki nem, sőt. Voltam olyan randin ahol csak egy parkban sétáltunk és a srácnak eszébe sem jutott sehova meghívni vagy beülni, ez is egy módszer.

Amúgy én járok egyedül is kávézóba vagy lazább éttermekbe, nem muszáj ahhoz férfi...

2018. szept. 18. 12:17
 37/39 anonim ***** válasza:
😂😂😂jot rohogtem kerdezo!
2018. szept. 18. 14:17
 38/39 anonim ***** válasza:
0%
Mert az a "férfi dóga", Kérdező! Az egyenjogúság ilyenkor nyaralni megy és üdül egy jót.
2018. szept. 18. 22:48
 39/39 anonim ***** válasza:

Érdekes mód mégis a férfiaknak szokott fontosabb lenni. Tízből kilenc szinte fel van háborodva, ha fizetném a részemet. Akkor is, ha a meghívás baráti vagy rokoni.

Nem állok le vitatkozni, hanem inkább visszahívom őket később és én állom az egészet, ezzel jobban ki vannak békülve, és szerintem teljesen korrekt dolog.

2018. szept. 19. 07:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!