Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt kinek kéne fizetnie?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt kinek kéne fizetnie?

Figyelt kérdés
Régóta ismerkedek egy lánnyal és mondta, hogy hamarosan jön a szülinapja és velem szeretné tartani. Foglalt egy hetet egy wellness szállodában, és ott szeretne lenni. Kérdezzek rá nyíltan, hogy akkor ő fizeti vagy én? Őszintén szólva én erre nem költenék, maximum egy vacsorára és virágra gondoltam.
2017. febr. 6. 06:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ő foglalta le.Ő fizet.De te is ott leszel úgyhogy felesbe lenne korrekt...
2017. febr. 6. 06:43
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Felesbe. De kerdezd meg hogy az anyagiak hogy legyenek?
2017. febr. 6. 06:46
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy hét egy wellness szállodában nem olcsó. Nyilván az lenne a legideálisabb, ha felesben fizetnétek - de nem is jártok még, ráadásul ő ezt egyedül találta ki, neked semmilyen beleszólásod nem volt, így egyáltalán nem jogos, ha be akar rajtad hajtani pénzt. Mindenesetre mindenképpen tisztázd vele mielőbb az anyagiak kérdését, nehogy aztán ott szembesülj azzal, hogy "nekem van szülinapom, azt hittem meghívsz".
2017. febr. 6. 06:51
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Inkább kérdezz rá.

Ő találta ki, ő foglalta le, így neki kéne fizetnie. A korrekt az lenne, ha felesbe menne (de még ez sem lenne annyira korrekt, mivel nem volt beleszólásod).

Kérdezd még mielőtt kiderül, hogy te állsz mindent.

2017. febr. 6. 06:56
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Felesbe illene
2017. febr. 6. 08:31
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő hív meg, mert szülinapja van, neki illik. Neked viszont lehetőséged van rá, hogy felajánld a "felesbe" opciót, legalábbis én rosszul érezném magam, ha ő fizetné egyedül.

Semmiképp nem fizetném ki neki, de egy feles egészséges.

2017. febr. 6. 08:47
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő hívott meg és nem közös megegyezés alapján született a döntés, tehát neki illene fizetni.
2017. febr. 6. 08:51
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ki hogy, én meghívok valakit, bárhová, azt én állom, mindenki részére.

Másik variáció, felvetem, hogy megyek, erre van csak pénzem, de jó lenne, ha ő is ott lenne. Vagy is szán rá pénzt, annak örülnék.

2017. febr. 6. 08:52
 9/22 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, hogy ő fizeti. De akkor milyen ajándékot vegyek neki? Vacsorázás kilőve. Egyébként ő bőven megteheti, sokkal többet keres, mint én, legalábbis úgy gondolom. És kinek a kocsijávak kell ilyenkor menni?
2017. febr. 6. 09:20
 10/22 anonim ***** válasza:
56%

Istenem ne legyél világtalan kérlek.

Rendben, ő fizeti, ő vezet, ő intéz mindent. Miért probléma ez? Én örülnék neki. Esetleg téged zavar, hogy pár nap erejéig ő irányít?

Kérdezd meg mennyivel kell beleszállj. Ajándéknak egy csoki vagy egy csokor rózsa is megteszi, esetleg egy plüssállat. Fogalmam sincs, ajándékozni ilyen formában nem szoktam.

2017. febr. 6. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!