Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt kinek kéne fizetnie?
Inkább kérdezz rá.
Ő találta ki, ő foglalta le, így neki kéne fizetnie. A korrekt az lenne, ha felesbe menne (de még ez sem lenne annyira korrekt, mivel nem volt beleszólásod).
Kérdezd még mielőtt kiderül, hogy te állsz mindent.
Ha ő hív meg, mert szülinapja van, neki illik. Neked viszont lehetőséged van rá, hogy felajánld a "felesbe" opciót, legalábbis én rosszul érezném magam, ha ő fizetné egyedül.
Semmiképp nem fizetném ki neki, de egy feles egészséges.
Nem tudom ki hogy, én meghívok valakit, bárhová, azt én állom, mindenki részére.
Másik variáció, felvetem, hogy megyek, erre van csak pénzem, de jó lenne, ha ő is ott lenne. Vagy is szán rá pénzt, annak örülnék.
Istenem ne legyél világtalan kérlek.
Rendben, ő fizeti, ő vezet, ő intéz mindent. Miért probléma ez? Én örülnék neki. Esetleg téged zavar, hogy pár nap erejéig ő irányít?
Kérdezd meg mennyivel kell beleszállj. Ajándéknak egy csoki vagy egy csokor rózsa is megteszi, esetleg egy plüssállat. Fogalmam sincs, ajándékozni ilyen formában nem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!