Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt kinek kéne fizetnie?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt kinek kéne fizetnie?

Figyelt kérdés
Régóta ismerkedek egy lánnyal és mondta, hogy hamarosan jön a szülinapja és velem szeretné tartani. Foglalt egy hetet egy wellness szállodában, és ott szeretne lenni. Kérdezzek rá nyíltan, hogy akkor ő fizeti vagy én? Őszintén szólva én erre nem költenék, maximum egy vacsorára és virágra gondoltam.
2017. febr. 6. 06:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nőként is kellemetlen lenne számomra, ha egy hétig ennék-innék valaki kontójára. Ha anyagilag ezt a kiruccanást nem engedheted most meg magadnak, akkor le kell mondani. Ha elmész, akkor pedig a te részedet fizesd te. A meghívás arról szólt hogy veled akar lenni, nem arra, hogy etet-itat egy hétig. Ez alap, ezt meg sem kell kérdezni.
2017. febr. 9. 09:41
 22/22 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem kerek-perec, hogy nekem mennyi pénzt kell erre áldoznom. Azt mondta, hogy ő már kifizette és annyival szállok be amennyivel akarok. Akkor viszont csak megyek és kész. Ha ezen megsértődik, akkor tegye, de én az ajándékán kívül nem szállok be pénzzel.
2017. febr. 12. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!