Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt kinek kéne fizetnie?
De kell. Miért ne kéne? Hátha meglátsz valamit, ami szerinted tetszene neki, ha már fizet egy ilyet, biztos meglepném valamivel.
Valószínűleg nem kell pénz, de jó ha van :)
Annak a félnek illik fizetnie, aki a programot szervezte,mert Ő van tisztában a felmerülő költségekkel. Ha nem közli Veled az elutazás előtt, hogy ez milyen költségekkel járna Feléd,akkor számolt azzal, hogy neki kell fizetnie a teljes számlát.
39F
Egy hétre minimum 30-40k egy olcsóbb helyre.
Reálisan egy 100-ast vinnék, de nyilván a fele se menne el
Viszont elvileg mindent ő áll, szóval nem kell költs semmit, de minél több van nálad annál jobb. Nem fogod magad szarul érezni :)
Előző voltam
hát nem tudom. szülinapos nem szokott fizetni. viszont bunkóság más pénzét költeni, szóval nem elvárható hogy te meg fizesd amit ő kitalált. még a saját részedet se. elvégre honnan tudja, hogy neked most van-e ennyi pénzed, vagy hogy ilyenre egyáltalán akarsz-e kiadni.
nem kellett volna foglalnia. :D
szerintem fizessétek felesbe, vagy kérdezd meg hogy hogy legyen a fizetés. ha nem azt mondod hogy "ugye te fizetsz?", "meghívsz, ugye?", vagy hasonló, hanem így, akkor az teljesen normális.
valami kis ajándékot vegyél neki esetleg. költőpénzt pedig kell vinni valamennyit. max nem költöd el, de jó ha van.
Istenem ilyen pasi se kéne! Jó nagy tuskó vagy. Szülinapja van a csajnak,és te elvárod mindent ő fizessen,és pluszba még az ő kocsijával is mennétek...
Hát,egy nagy f.ri ember vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!