Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt kinek kéne fizetnie?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt kinek kéne fizetnie?

Figyelt kérdés
Régóta ismerkedek egy lánnyal és mondta, hogy hamarosan jön a szülinapja és velem szeretné tartani. Foglalt egy hetet egy wellness szállodában, és ott szeretne lenni. Kérdezzek rá nyíltan, hogy akkor ő fizeti vagy én? Őszintén szólva én erre nem költenék, maximum egy vacsorára és virágra gondoltam.
2017. febr. 6. 06:36
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy ő akar-e vezetni, még nem kérdeztem, utólag jutott eszembe. Költőpénzt kell vinni ilyen helyre? Végül is, ha mindent fizet, akkor igazából szerintem nem kell. Ugye?
2017. febr. 6. 09:37
 12/22 anonim ***** válasza:

De kell. Miért ne kéne? Hátha meglátsz valamit, ami szerinted tetszene neki, ha már fizet egy ilyet, biztos meglepném valamivel.

Valószínűleg nem kell pénz, de jó ha van :)

2017. febr. 6. 09:45
 13/22 A kérdező kommentje:
De mégis mennyit kell vinni, 5, vagy 10 ezret, nem véletlen utaltam rá, hogy ő jobb anyagi helyzetben van.
2017. febr. 6. 10:00
 14/22 anonim ***** válasza:

Annak a félnek illik fizetnie, aki a programot szervezte,mert Ő van tisztában a felmerülő költségekkel. Ha nem közli Veled az elutazás előtt, hogy ez milyen költségekkel járna Feléd,akkor számolt azzal, hogy neki kell fizetnie a teljes számlát.

39F

2017. febr. 6. 10:02
 15/22 anonim ***** válasza:

Egy hétre minimum 30-40k egy olcsóbb helyre.

Reálisan egy 100-ast vinnék, de nyilván a fele se menne el

2017. febr. 6. 10:02
 16/22 anonim ***** válasza:

Viszont elvileg mindent ő áll, szóval nem kell költs semmit, de minél több van nálad annál jobb. Nem fogod magad szarul érezni :)

Előző voltam

2017. febr. 6. 10:15
 17/22 anonim ***** válasza:

hát nem tudom. szülinapos nem szokott fizetni. viszont bunkóság más pénzét költeni, szóval nem elvárható hogy te meg fizesd amit ő kitalált. még a saját részedet se. elvégre honnan tudja, hogy neked most van-e ennyi pénzed, vagy hogy ilyenre egyáltalán akarsz-e kiadni.

nem kellett volna foglalnia. :D

szerintem fizessétek felesbe, vagy kérdezd meg hogy hogy legyen a fizetés. ha nem azt mondod hogy "ugye te fizetsz?", "meghívsz, ugye?", vagy hasonló, hanem így, akkor az teljesen normális.

valami kis ajándékot vegyél neki esetleg. költőpénzt pedig kell vinni valamennyit. max nem költöd el, de jó ha van.

2017. febr. 6. 13:27
 18/22 anonim ***** válasza:
38%

Istenem ilyen pasi se kéne! Jó nagy tuskó vagy. Szülinapja van a csajnak,és te elvárod mindent ő fizessen,és pluszba még az ő kocsijával is mennétek...

Hát,egy nagy f.ri ember vagy!

2017. febr. 6. 13:31
 19/22 A kérdező kommentje:
azt azért nem mondhatom neki, hogy ne foglaljon, ha egyszer menni akar, neki ez nem lehet megterhelő, többszörösét keresi, mint én. Eddig biztos olyan pasikhoz volt szokva, akik kérdés nélkül fizettek. És ha azt kérdezném, hogy eddig más pasival hogy csinálta? Abból kiderülne, hogy mi az elvárása
2017. febr. 6. 13:59
 20/22 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy mit "kell" csinálni, kinek "kell" ezt fizetnie vagy megoldania. Miért olyan nehéz megkérdezni, megbeszélni? Ha neked valami nem fér bele, akkor mondd meg, nem kell szégyellni. Ha valami nem egyértelmű, akkor meg meg kell kérdezni. Ajándéknak meg nem kell nagy dolog, de egy virág/vacsi kombónál azért valami fantáziadúsabbat, személyesebbet is kitalálhatnál. Nem baj, ha apróság, ha látszik, hogy van benne egy kis munka, egy kis gondolat, akkor biztosan jó lesz.
2017. febr. 9. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!