Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem a nőnek kell fizetnie az étteremben?
Nahat, engem meg munkatars ferfiak is meghivnak egy kavera, ha munkaugyben ossze kell ulnunk hetvegen egy kavezoban nagyritkan (annak tudataban, hogy van baratom, nekik ez puszta illem). Ugyanugy anno egyetemen a sracok a barati tarsasagban meghivtak a lanyokat egy italra, ismetelten illembol. Te pedig arra a nore sajnalsz ennyit, akivel remelhetoleg majd ossze fogsz jonni es kedveled. Ekkora sohert. :DD
Hala az egnek meg ilyen baratom nem volt, akinek a meccsnezes-sor-otthonules szentharomsag volt az elete/"hobbija". Neked nem no kell, hanem prosti. Annak meg foznod sem kell, nemhogy programokat csinalni vele!
Mivel hogy TE hívod el randizni, mert TE akarsz már végre vele találkozni, akkor TE is fizesd a számlát.
Ja ès elég csak 1X max 2X elhívni, nem kell étterembe, hanem elég egy cukrászdába is, és ha igazán spórolnál, előtte séta, és ha jól kifaggadtad, és látsz benne fantáziát, akkor viszed a cukiba.
"Mivel hogy TE hívod el randizni, mert TE akarsz már végre vele találkozni,"
nem én hívom el randizni, hanem megbeszéljük, hogy randizunk. Ő is alkar találkozni, sőt ő jobban, hogy élvezze a társaságom, mégis miért én fizetek? Én jól ellennék otthon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!