Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem a nőnek kell fizetnie az étteremben?
Figyelt kérdés
Belegondolva ez teljesen logikus lenne, hogy a nő fizet. Mert a férfi magától sose menne étterembe enni, ezt a nő miatt kell megtennie. A nő meg kap egy társaságot maga mellé (mert ő ugye szeret ilyen helyekre járni, de egyedül gáz). Ergo még az sem állja meg a helyét, hogy felesbe fizessenek, a nőnek kellene állnia a számlát cserébe hogy szórakoztatják és a másik idejét rabolja a felesleges urizálással, ahelyett, hogy otthon összeütne valamit.2018. szept. 18. 07:40
21/39 A kérdező kommentje:
Persze ha azt mondanám hogy együnk otthon, akkor úgyse jönne el egy sem, mert nekik az a lényeg hogy mutogassák magukat velem másoknak. Szóval ha már elhívatják magukat, illenen nekik fizetni.
2018. szept. 18. 09:14
22/39 anonim válasza:
hat en nem mutogatnalak sehol, szegyellnek veled mutatkozni, konretan. efelol megnyugodhatsz.
23/39 A kérdező kommentje:
24. Nem hinném, nagyon jól nézek ki, a humorom is jó, a szövegem is, nem hiába szeretne ennyi nő találkozni velem, de fizetni egy sem akar.
2018. szept. 18. 09:28
24/39 anonim válasza:
És hány nő akar veled másodjára is találkozni?
25/39 A kérdező kommentje:
Miután mondom, hogy fizessék ki az egészet, egy se, de nem is baj, nálam ez jó fokmérő, hogy mennyire anyagiasak.
2018. szept. 18. 09:42
26/39 anonim válasza:
Aki első randin felmegy egy idegen lakására, az gyakorlatilag nem normális.
27/39 anonim válasza:
hat akkor itt te vagy az aranyaso, latod? elvarod, hogy fizessek ki az egeszet. mig a nok nem varjak el, csak jol esik (legalabbis nalam igy van). most akkor mi ez a kettosmerce?
hat akinek a meccsnezesbol es az otthonulesbol all az elete, mellette meg ilyen taho is, az nezhet ki akarmilyen jol, nekem nem kellene.
28/39 anonim válasza:
kepzeld el, hogy elszurcsolnetek a kavetokat egy novel, jon a pincer es a no megmondja neked "hallod, ezt most te fizeted". akkor itt verned a nyalad gyk-n, hogy mekkora bunko taplo aranyaso p*csa, hogy o megmondja neked, hogy te fizesd az egeszet. de te csak "anyagiassagot mersz ezzel fel". hahahaha. neked nem a humorod jo, hanem te magad vagy a vicc.
29/39 anonim válasza:
Mert te vagya fèrfi bazz,bocsi inkàbb proli kisfiú.
Te ülj csak otthon idd a büdös löttyöt amitől büzlesz majd meg beled nő,nèzd a meccset meg fingjàl.
Ennyi telik làtom.
Ez a mai magyar fèrfitàrsadalom,aztàn meg sírtok,hogy undorodnak tőletek a nők.
31F
30/39 A kérdező kommentje:
"kepzeld el, hogy elszurcsolnetek a kavetokat egy novel, jon a pincer es a no megmondja neked "hallod, ezt most te fizeted"" ---ha én akartam volna mindenképp kávézni, akkor én fizetném, de mivel a nő miatt kell ott lennem, úgy egyértelmű hogy ő fizet, ez így logikus. Mert m i lesz, most nem ad pinát, Hűűhaaa, van még vagy 3 milliárd rajta kívül. Amúgy is ez olyan mintha lefizetném a dugásért. Vita lezárva, úgyis nekem van igazam.
2018. szept. 18. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!