Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek híres/ismertebb sportolóval?
Szoktam futni járni,és néha kijár ő is oda. Párszor már találkoztunk. Nagyon tetszik nekem, de nem tudom h miképpen szólítsam meg! Autógrammot nem kérhetek tőle, mert akkor azonnal alárendelt szerepben tűnnnék. Mi ilyenkor a legjobb megoldás? Hazudni nem szeretnék, hogy úgy tennék mintha nem tudnám ki ő...
Hogyan lehetne megismerni?
Vagy tök felesleges, mert az élsportolóknak mindig tökéletes párjuk van, nem olyan átlagos mint én? Vagy épp biztosan sportoló lesz/van a párja. Nem tudom h szingli-e.
Mit kellene tennem?
En is futok,komoly szerepet tolt be a sport az eletemben. Csak aktiv sportolo fiukkal kezdek. Ha en torodok a testemmel,elvarom a masiktol is. De ez en vagyok.
Futas kozben tudnad leszolitani. Ha ennyire tetszik,meger egy probat. Ha leraz,akkor se tortenik semmi. Odamesz egy masik lanyhoz vagy sok masikhoz es el is felejted az egeszet. Ha nem sportolsz,ne csodalkozz,hogy kevesebb eselyed van.
N
Te vagy a férfi,menj oda,szólítsd le,kezdj el vele beszélgetni és meglátod.
Semmit nem veszítesz vele:)))
Ő ebből él, már ha meg lehet belőle élni Mo-n. Teljesen szálkás és izmos.
Én hobbiként futok és mozgok egyéb sportokat. A kettőt nem lehet összehasonlítani. Ráadásul ettől függetlenül is bár sportos a testalkatom azért van rajtam felesleg is.
Ez lenne a kérdésem, h mivel lehet leszólítani valakit ilyen helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!