Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedjek így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek így?

Figyelt kérdés
Heló, 20 éves srác vagyok, a testemmel nincsen gond, viszont még egyetlen egy kapcsolatom sem volt, leginkább azért, mert nem törődtem eléggé a keresésével. Elkoltoztem egy nagyvárosba, viszont itt barátom sincs, nem hogy kiszemeltem. Munkatarsaim nem egy korosztaly, így eléggé tanacstalan vagyok. Esetleg kene talalnom egy hobbit ahol embereket ismernek meg?
2018. júl. 3. 03:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk ez egy opció, de alapjában véve bármilyen hely, tevékenység megfelelő, ahol emberkékkel ismerkedhetsz, mondjuk úgy könnyebb ha van valami közös érdeklődési kör
2018. júl. 3. 04:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Magyarorszagon egy nagyvaros van.

Sport, mint futas, onvedelem, zene, koncertek.....nagymamamnak ketto udvarloja van, nehogy 20 evesen ne tudj ismerkedni.

2018. júl. 3. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!