Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos Hogyan ismerkedjek? Hol? Kikel éérdemes?
Figyelt kérdés
A városban élek és hogyan tudok ismerkedni lányokal? Faluról jöttem és nem tartom magam ide valónak, mert más gesztusokat hasznàltam,
és màsképp próbàlkoztam. De szükségem lenne egy baràtnôre de hogyan? Milyen helyeket válaszak? Vagy milyen idôt talàn? Kérlek segitsetek. 26 f
2018. jan. 5. 10:54
1/1 anonim válasza:
Van munkád? Akkor a munkahelyen is lehet. Bár, ha egyből ismerkedéssel próbálkozol, lehet, elhajtanak, ha randira hívod őket. Beszélgess velük, ismerkedj, de ne legyen randiszagú. Én biztos, hogy elhajtom azt a srácot, aki rögtön randira hív, mert "olyan jól nézel ki", "úgy megtetszettél".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!