Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek idosebb ferfiakkal?
Figyelt kérdés
18 eves lany vagyok es nagyon vonzanak az idosebb, minimum 24-25 eves ferfiak. Meg nem volt 20 evesnel idosebb parom, de nagyon vonzana. Hogyan ismerkedjek idosebb ferfiakkal?2018. júl. 13. 19:55
1/9 anonim válasza:
tinder.
de - nagy valószínűséggel - ők inkább rövidtávra terveznének veled, erre készülj fel.
2/9 NDSM válasza:
Ugyanúgy, ahogy korábban ismerkedtél! Ha egy helyen vagytok menj oda és kezdj csevegni velük, ha neten próbálsz, akkor pedig írj rájuk! Ők is ugyanolyanok (EBBŐL A SZEMPONTBÓL)mint a kortársaid.
4/9 anonim válasza:
Ne! Nem tartotok még ott agyban azon a szinten. De majd rájössz.
5/9 anonim válasza:
Szerintem szinte bárhol. Minden pasi örül egy 18 éves lány közeledésének. Arra viszont tényleg készülj fel, hogy nem mindegyik akar komolyabban megismerni...
6/9 peca1000 válasza:
Komolyabb, hosszabb szexkapcsolatba benne lennének, de másba nem :)
Tinder, Badoo, Two
8/9 anonim válasza:
24f, eddig csak komoly kapcsolatom volt, es ez utan se az egy ejszakasok amik erdekelnek. En nem tekintenek rad a korodbol adodoan mint hosszu tavu tars, de ki tudja, lehet h a szemelyisegeddel meg tudnal fogni ennek ellenere. Sok sikert!
9/9 anonim válasza:
37 vagyok, ha esetleg apakomplexusod lenne ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!