Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan ismerkedjek férfiakkal?
20/L
A társkeresők nem jöttek be, de élőben sosem kerülök olyan helyzetbe. Bulikban érdemes próbálkoznom, vagy ott csak kalandozni akarnak? Mert én komoly kapcsolatra vágyom. Sosem kezdeményeznek a férfiak, és én sem tudom hogy kéne. Kaptam már pár visszautasítást
A 2-es válaszolóra nehogy hallgass:DD Ne pazarold az idődet az itteni lúzer, ronda, kattant pasikra. Nem véletlen hogy ez a srác is innen randizott először, valószínű 25+ évesen.
Na szval nem jársz fősulira? Ebben a korban még ott a legkönnyebb és legjobb ismizni. A barátaid ismerőseit érdemes még feltérképezni, házibulikat kell csinálni, elmenni valahova többen iszogatni úgy hogy hívjon mindenki valakit, munkatársat, havert, csoporttársat stb. Menjél a barátnőiddel klubkoncertekre ott nagyobb eséllyel lehet normális pasit találni mint egy szimpla szórakozóhelyen.
Köszönöm a mélyenszántó személyiségelemzést, de nem igazán jött be. :D
Nem vagyok ronda, a lány se ronda, akivel randiztam, és egyikünk se 25+-os. Tudod vannak olyan emberek, akik külsőtől függetlenül nem társasági lények, így ilyen módon könnyebb ismerkedniük. Tény, hogy nem vagyok "normális" (mármint a te megítélésed szerint), de őszintén szólva örülök is, mert számomra teljesen életidegen, amit te normálisnak nevezel.
Elnézést hogy öregítettelek. De egyrészt nem tudod én mit tartok normálisnak. Másrészt egy nőnek FÉRFI kell, nem pedig egy antiszoc aki egész nap a gép előtt ül és bepisál ha társaságba kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!