Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol és hogyan ismerkedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan ismerkedjek férfiakkal?

Figyelt kérdés

20/L

A társkeresők nem jöttek be, de élőben sosem kerülök olyan helyzetbe. Bulikban érdemes próbálkoznom, vagy ott csak kalandozni akarnak? Mert én komoly kapcsolatra vágyom. Sosem kezdeményeznek a férfiak, és én sem tudom hogy kéne. Kaptam már pár visszautasítást

2017. szept. 13. 00:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bulikban sem mindig mindenki csak kalandozni akar,szerintem ott érdemes próbálkozni..
2017. szept. 13. 00:38
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Számomra a társkereső túl erőltetett, a való élet túl közvetlen. Szerintem a legjobb erre alkalmas platform az ez az oldal. Nekem ez jött be. Itt ismerkedtem meg egy lánnyal, akivel életemben először randiztam. Igaz, hogy már nem beszélünk, de a lehetőséget megadta az oldal. Írj rá olyanra, akinek a válaszait szimpatikusnak találod. Például rám. :D Nemám.
2017. szept. 13. 00:41
 3/12 anonim ***** válasza:
22%
Azért nem kerülsz olyan helyzetbe, mert nem vagy éber és élelmes. Bocsi, de szerintem buliban kevés esély van komoly kapcsolatra embert találni, legalábbis a magam nevében beszélve, aki nem jár eleve buliba. Úgy értem, aki komolyabb ember, kevésbé fog buliba járni. Jobban jársz, ha az életmódodon változtatsz, ahol értelmes kommunikációt is le tudsz folytatni férfiakkal a felszínes locsogások helyett. A társkereső becsapós, személytelen és erőltetett.
2017. szept. 13. 00:45
 4/12 anonim ***** válasza:
ha csúnya vagy, akkor nehéz
2017. szept. 13. 02:17
 5/12 anonim ***** válasza:
élőben nem kerülsz olyan helyzetbe..lehet süt rólad h takaroggyá
2017. szept. 13. 05:51
 6/12 anonim ***** válasza:
2017. szept. 13. 05:56
 7/12 anonim ***** válasza:
47%

A 2-es válaszolóra nehogy hallgass:DD Ne pazarold az idődet az itteni lúzer, ronda, kattant pasikra. Nem véletlen hogy ez a srác is innen randizott először, valószínű 25+ évesen.

Na szval nem jársz fősulira? Ebben a korban még ott a legkönnyebb és legjobb ismizni. A barátaid ismerőseit érdemes még feltérképezni, házibulikat kell csinálni, elmenni valahova többen iszogatni úgy hogy hívjon mindenki valakit, munkatársat, havert, csoporttársat stb. Menjél a barátnőiddel klubkoncertekre ott nagyobb eséllyel lehet normális pasit találni mint egy szimpla szórakozóhelyen.

2017. szept. 13. 08:12
 8/12 anonim ***** válasza:

Köszönöm a mélyenszántó személyiségelemzést, de nem igazán jött be. :D

Nem vagyok ronda, a lány se ronda, akivel randiztam, és egyikünk se 25+-os. Tudod vannak olyan emberek, akik külsőtől függetlenül nem társasági lények, így ilyen módon könnyebb ismerkedniük. Tény, hogy nem vagyok "normális" (mármint a te megítélésed szerint), de őszintén szólva örülök is, mert számomra teljesen életidegen, amit te normálisnak nevezel.

2017. szept. 13. 09:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is úgy voltam vele, hogy nekem nem kell társkereső, de rájöttem, hogy a magamfajta szociálisan ügyetlen nők ott tudnak boldogulni leginkább.
2017. szept. 13. 10:34
 10/12 anonim ***** válasza:

Elnézést hogy öregítettelek. De egyrészt nem tudod én mit tartok normálisnak. Másrészt egy nőnek FÉRFI kell, nem pedig egy antiszoc aki egész nap a gép előtt ül és bepisál ha társaságba kell menni.

2017. szept. 13. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!