Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, sokkal jobban nézek ki napszemüveggel mint amúgy. Ismerkedjek napszemüveggel?
Az exem például rendszeresen kérte, hogy hordjam, sőt szexről csak napszemüvegben lehetett szó.
Lehet, hogy anélkül nem jöttem be neki?
Titeket zavarna, ha csak napszemüvegben jó pasi a pasi?
2
Este gondolom nem látszok teljesen és még azt is gondolhatja, hogy jól nézek ki még ha le is veszem a szemcsit. Nappal legyen rajtam az a lényeg.
Egyébként az érdekelne ha nők szerint ez csalás? Szerintem a szemeim nem az erősségem hiszen gyakran begyulladnak illetve karikásak ezért sokat dob rajtam egy napszemcsi mert csak az előnyös vonásaim látszanak, fej, áll, orr, homlok, száj stb. Van ilyen
Nekem nem kellenél, én kifejezetten utálom, ha valakin napszemüveg van és nem látom a pillantását.
Sok minden kiolvasható abból, hogy a másik fél hogyan néz rád, pupilla mérete, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!