Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder randi, hogyan tovább?
Találkoztam egy tinderen megismert sráccal, de sajnos élőben kevésbé élveztem a beszélgetést mint online.
Kicsit unalmasnak tűnt a randi, de amugy külsőleg semmi baj sem lenne vele. Mit tegyek? Úgy döntöttem adok neki még egy esélyt, de szerintetek ha elsőre unalmas volt a későbbiekben ez változhat?
úgy vagyok vele, hogy még egy esély mindenkinek jár. lehet, hogy izgult, lefagyott, megjött neki...:D
szerintem találkozz vele (ha ő is akarja), aztán majd döntesz.
"de sajnos élőben kevésbé élveztem a beszélgetést mint online"
Ez már csak ilyen generációs dolog...
feltéve hogy online vele beszélgetsz.....
Az egyik hölgy ismerősöm hasonló randira ment el és miután kérdeztem tőle milyen volt annyit mondott mintha nem ezzel az emberrel leveleztem volna 2 hétig. Simán elképzelhető az is hogy a srácnak valamelyik haverja besegít a randizásba......anno én is csináltam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!