Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különbség helyes és helyes között? Csajok?
Az egyik típus, aki jól néz ki, de hidegen hagy. A másik típus, aki tetszik is. Nem mindenkinek ugyanaz a zsánere.
Például elismerem, ha egy szőke, kék szemű srác jól néz ki, de nem valószínű, hogy férfiként érdekelni fog. Egy kevésbé helyes, barna szemű viszont jobban megmozgatja a fantáziám.
Ezzel ti is így vagytok: lehet, hogy egy molett csajról elismered, hogy szép az arca, csinos. De ha neked a vékony jön be, akkor nem érdekel. A másik pasi meg fordítva.
Ízlések és pofonok. Olyan nincs, aki mindenkinek tetszik.
Ha egy lány azt mondja a srácra hogy helyes az olyan, mintha a fiú azt mondaná a lánynak hogy szép.
Nyilván ez is olyan mint amikor te azt mondod, hogy milyen szép lány, de mégse érzed azt hogy felpakolnád az első asztalra vagy valahova, és van az a nő akit meglátsz és már a kezébe adnád a stafétabotod. A "helyesség" is elég tág határok között mozog gondolom .
23/f
Aki az #1 válaszom lepontozta, jöjjön már el egy találkozóra. Meghívom azokat a lányokat, akik ezt mondták nekem! :D Mert bármilyen hihetetlen, a válaszom nem a kisujjamból szoptam ki, hanem abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a környezetemben vannak őszinte nők, akik nem beszélnek mellé.
És nem, nem minden nőről szólt az állításom. A szövegértelmezési problémákkal küzdők olvassák el az első szót a válaszomból.
Az #5-ös válaszodban van az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!