Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem a lányt randizni (Tinderről)? 23/F, Budapest
Ti hová vittétek, ha volt? Nyilván Tinderen csak eléggé felületesen ismered meg a lányt, szóval nem egy egész napos valamivel kéne indítani.
Valami kávézóra vagy ilyesmire gondolok inkább, de kíváncsi vagyok az ötleteitekre :)
Tudja a tököm, de ha akarsz is kihozni valamit ebből akkor egy dolgot ne tegyél: NE kérdezd meg, hogy hova menjetek. Legyél határozott, persze ha magától hoz fel valamit, akkor oké. Te szervezed a randit, találd ki TE, hogy hova menjetek, ne tőle várd az irányítást. Érted mire akarok kilyukadni? A nőknek nem szimpatikus, ha azt látják már egy ilyen kos dologban sem tudsz önálló döntést hozni. Lehet rossz helyre viszed de legalább nem tőle várod, hogy mi legyen. Érted?! Sok sikert :)
(Kezdésnek mozit nem ajánlom, olyan helyre menjetek ahol tudtok beszélgetni.)
Nekem a kv-zó eddig is bevált. De ha jó az idő, akk simán fagyizni, v vmi pl, mittomén, budai sörfeszt.
Ugye nézni kell, h mi érdekli.
Hóp disz helpssz.
Szerintem azt is vedd számításba, hogy mindkettőtöknek jó helyen legyen a hely. Ne kelljen a várost átutazni.
Haverok véleményét kérd ki biztos tudnak a közelben hangulatos helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!