Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne értelme felkeresni? Ti hogy reagálnátok a megkeresésre ebben a helyzetben?
Tinderen megismertem egy lányt. Nagyon jópofa volt, vicces, csinos, tetszett a felfogása is. Addig jutottunk h facebookon ismerősök lettünk. Kölcsönösen kerestük is egymást.
Az volt a problémám, hogy mint utólag rájöttem, az exem után túl hamar kezdtem el az ismerkedést. Mikor elkezdtem azt hittem h készen állok rá, és h nem viselt meg a szakítás, de idő kellett hogy kijöljön rajtam a szomorúság, h megviselljen a dolog. Emiatt elkezdtem nem írni erre a lányra (senkivel nem volt kedvem beszélgetni). Így hagytam, gondoltam pár nap alatt túlzeszem magam a dolgon. Aztán folytatom az ismerkedést vele...
Teltek a napok, de továbbra sem volt semmihez kedvem. Eltelt pár hónap, mire újra képesnek éreztem magam h ismerkedjek. Rámentem ennek a lánynak a facebookjára és meglepődtem h már nem az ismerősöm.
Nyilván megértem h törölt.
Szerintetek mit reagálna, ha ráírnék elmondanám hogy miért nem írtam neki? Ti mit reagálnátok ebben a helyzetben?
Van értelme írni neki?
Az is lehet, hogy talált már azóta valakit magának és azért törölt le téged. De ha még se, meg próbálhatod neki elmagyarázni, hogy azért nem kerested, mert előtte ért véget egy kapcsolatod, és mivel te rendesebb vagy az átlagnál, nem szeretted volna őt pótlékként kihasználni.
Ha esetleg adna egy újabb esélyt, akkor biztos keresnéd őt. Veszteni valód nincs. Jelöld be. Max elutasít.
Már nem emlékszem 100%-ra, de majdnem biztos, hogy szóba került hogy ki mióta szingli. Őszinte voltam akkor, mondtam h nemrég szakítottam.
Mikor meg rámjött a depresszió, senkivel nem volt kedvem beszélni, főleg nem ezzel kapcsolatban. Illetve nem is gondoltam volna, hogy ennyire meg fog viselni és hogy ilyen sokáig. (Mivel egy rövid ideig tartó kapcsolat volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!