Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkoztam egy fiúval,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztam egy fiúval, akivel nagyon megvan a közös hang, de a múltja miatt fél kötődni, van ennek így értelme?

Figyelt kérdés
Egy ideje találkozgatunk, és pár alkalom után látjuk mindketten, hogy ebből lehetne jóval több, mint egy alkalmi, futó dolog. Ugyanakkor éreztem rajta és rákérdeztem, hogy miért olyan tüskés és távolságtartó, és kiderült, hogy a múltbeli negatív tapasztalatai miatt fél beleugrani valamibe. Nem tudja, le tudja-e ezt küzdeni. Én mindenképpen komolyat szeretnék, nem játszik az alkalmi találkozgatás. Vajon van ennek így értelme? tud változni?
2018. jún. 8. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Bizonyos időnek el kell telnie ahhoz, hogy megállapítsd. Szerintem egyből ne írd le a végkifejletet, de ne is nagyon bonyolódj bele. Voltam már olyan férfival, aki nem bírt feldolgozni egy-két múltbeli dolgot, pedig csak némi önismeret kellett volna hozzá, akarat és kitartás, de nem érdekelte annyira, hogy megszabadítsa magát a terhektől. Eleve nem kezdenék úgy ismerkedni, hogy még nyomnak a múlt emlékei, nem is értem, hogy sokan miért teszik. Neked kell érezni, megéri-e várni egy kicsit vagy már most letenni.
2018. jún. 8. 16:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Attól tartok, hogy beleszeretnék, és nagyon sérülnék, de közben meg nagyon szimpatikus is, és félek, mi lenne, ha szakítok vele, de közben meg csak várnom kellett volna :/
2018. jún. 8. 16:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Pár hónapot várj, többet ne, bár talán így is sokat mondtam. 1 is elég, hogy el tudd majd dönteni, azért lehet látni az emberen... :)
2018. jún. 8. 17:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Mennyi idősen foglalkoztat ez a kérdés?
2018. jún. 8. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok?

Nem akarlak lelombozni, de ha valaki annyira akar valamit, nem fél tőle és nem keres indokokat, hogy miért nem. Ez burkoltan azt jelenti, hogy veled nem akar komolyat, de szex maradhat. Ha folytatod, csak te jössz ki belőle rosszul.

2018. jún. 8. 20:53
 6/10 A kérdező kommentje:
27 évesek vagyunk mindketten. Köszi a válaszokat, igazatok lehetett. Most írt, hogy találkozhatnánk mégis, menjek át hozzá, de szerintem csak dugni akart volna, mert mikor mondtam, hogy mászkáljunk, az nem tetszett neki túlzottan. Úgyhogy megbeszéltük, hogy hagyjuk az egészet, nekem nem egy bizonytalan kisfiúra van szükségem.
2018. jún. 9. 14:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen már tudnia kell tájékozódni az időben... a múlt az múlt, te meg egy mai nő vagy.

Óvatosan, ezzel a pasival, ki tudja, miféle más komplexusa van?

2018. jún. 10. 09:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Még nekiállt zaklatni, miután offoltuk egymást, hogy haragszom-e meg ilyenek, mikor mondtam, hogy beszéljük meg, de az időpont nem volt jó nekem, letiltott. Megalázó az egész, tök rossz élmény volt :/ Pedig elsőre normálisnak, jófejnek és lelkesnek tűnt.
2018. jún. 11. 10:21
 9/10 anonim ***** válasza:

#8, utálom ezt, de megmondtam előre.... ha nem tudja feldolgozni a múltbeli sérelmeit, és a jelenbeli "jövendőbelijére" vetíti ki, - az beteg dolog.

Zárd le az ügyet, végleg.

2018. jún. 11. 13:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, ez egy idióta kisfiú volt, bármennyire is férfinek mutatta magát az elején. Azt az egyet sajnálom, hogy iszonyatos kémia volt köztünk, borzasztóan vonzódtunk egymáshoz testileg, de hát hiába :/ Mindegy, pár nap és túllépek rajta.
2018. jún. 11. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!